Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Schimbă-ţi starea!

0

starea_DL_cover

Închide ochii și uită-te pe stradă la fețele oamenilor pe lângă care treci în fiecare zi Fețe îngândurate, triste, stresate!

A, uite și unul vesel, hmm ce-o fi cu el?!

Of, uite-l pe ăla, e fără picioare, ah, nici nu mă uit la el, mă uit în altă parte, uite doi politiști blazați.

 Uite doi vânzători concentrați să servească la o shaormerie.

Mamă,  ia uite-l pe ăsta ce poftă îi este, cum îi sticlesc ochii și bate din picior că nu mai are răbdare.

Stop! E roșu, of, ce înghesuială! Trei fete tinere machieate excesiv și tare importante, încă unul gras care mai și miroase …

—-

Ne trezim dimineața, de obicei în același pat și în aceeași poveste în care fiecare dintre noi mergem către visul nostru, mai mult sau mai puțin conștienți. Unii sunt mai bogați, alții mai săraci, unii sunt mai bolnavi, alții mai sănătoși. Fiecare trăiește dilemele lui, și, totuși, unii își trăiesc viața mai zâmbitori decât alții.

Deoadată mi-a venit și mie să zâmbesc, mai mult, m-a umflat râsul, m-am văzut pe mine, eram la fel, la fel de trist și îngândurat ca toți cei care treceau pe lângă mine. Acum râd și mă simt bine pentru moment. Mi-am schimbat starea!

În Cutia albastră noi, cei de la Deliveringlife am creat contextul care să-ți schimbe starea. Ca să vezi daca se va întampla sau nu trebuie doar să intri in cutie. În Cutia albastră.

Disclaimer

Nu ai schimbat nimic pe termen lung. Dacă esti tensionat și trist, așa o să fii până o să-ți dai seama că este alegerea ta în fiecare moment cum să fii. Dacă, însă, ți-a schimbat starea în bine și a fost simplu, nu înseamnă că de acum încolo o să fii vessel, ci doar că acum ai ales să fii în acord cu tine în acest moment. O să-ți iasă tot timpul? Nu cred, dar cu siguranță cu cât o faci mai des, cu atât o să-ți fie mai ușor. Schimbă-ți starea!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.