Sărbătorește 1 Iunie la înălțime! Sesiuni de zbor ancorat cu balon cu aer cald

0

În perioada 01-05 iunie 2022, în intervalul orar 11:00 – 21:00, pe Platoul Sălii Polivalente din București, MoonBazar te așteaptă la evenimentul Festival de Bucurie cu multe surprize pentru cei mici și cei mari. Pe lângă cele trei zone de interes: zona expozițională, în care partenerii evenimentului vor prezenta idei de cadouri pentru toate vârstele, zone de joacă cu tobogane gonflabile, plimbări cu ponei și ateliere creative, zona food court cu dulciuri artizanale si gustări delicioase, organizatorul evenimentului oferă sesiuni de zbor ancorat cu balon cu aer cald.

Desfășurat pe o suprafata de peste 5000 de metri pătrați, Festival de Bucurie este un mini-festival urban, o ocazie minunată de a-ți petrece timp alături de cei dragi și de a crea amintiri de neuitat.

Program 11:00 – 21:00

Ateliere creative

Plimbări cu ponei

Tobogane gonflabile

Zona expo – unde sunt prezentate produse hand-made și importatori/distribuitori de produse pentru toți cei care aleg să iși petreacă timp de calitate la cel mai așteptat eveniment din București.

Zona Food va întâmpina vizitatorii cu o varietate de produse delicioase, începând de la burgeri până la înghețată. Bineînțeles nu va lipsi desertul îndrăgit de toți copiii, vata de zăhăr.

În premieră în Bucuresti, în cadrul festivalului se vor efectua sesiuni de zbor ancorat cu două baloane cu aer cald, in intervalul orar 18:00 – 21:00

Intrarea la Festival de Bucurie este liberă.

Pentru mai multe detalii despre program vă rugăm să accesaţi link-urile de mai jos:

https://www.facebook.com/events/1288885784853620

https://www.facebook.com/events/1163692347781179

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.