Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Saptamana anti-bullying la Scoala Metropolitana ARC

0

Şcoala Metropolitană ARC (www.scoala-arc.ro) organizează în perioada 16-20 aprilie SĂPTĂMÂNA ANTI-BULLYING, o serie de acţiuni de educaţie civică, dedicate combaterii atitudinilor nocive de tip bullying. Acţiunile sunt realizate cu sprijinul Agenţiei Împreună, ARDOR, Salvaţi Copiii România,  A.R.T. Fusion, Asociaţia 7 ARTE, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” si a unor invitaţi jurnalisti, bloggeri, artişti plastici.

În fiecare zi din această săptămână se derulează activităţi la clasă cu această tematică şi un eveniment public/zi : A.R.T. Fusion – piesa de  teatru forum, concurs de slogane anti-bullying în colaborare cu  Asociaţia 7 ARTE, un concurs de desene pe asfalt/postere/desene cu jurizare asigurată de un artist plastic- în colaborare cu Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”şi un concurs de discurs creativ în colaborare cu  ARDOR.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.