Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sâmbăta aceasta te așteptăm în Parcul Morarilor!

0

Dacă ai ratat prima reuniune în aer liber din Pantelimon, află că periferia și centrul își dau iarăși întâlnire în acest weekend. Pe 17 septembrie, în Parcul Morarilor te așteaptă și mai multe activități re-creative într-un nou eveniment Mă numesc Cartier

Hamace MinorSwing de joacă și leneveală într-un spațiu accesibil pe tot parcursul zilei

Cărți numai bune de citit în hamac de la Biblioteca Alternativă

Komunitas Lounge Space cu materiale de educație urbană și muzică relaxantă până seara

Ateliere de dans grecesc, jonglat și împletit codițe cu meșterii Incubator 107

30 de instrumente de percuție într-un drum session cu Asociația Macaia

Slackline cu Gibbon Slackline Romania

Workshop de insigne și origami / panglici și cretă colorată pentru copii

Jonglerii cu foc, proiecții Komunitas și lampioane colorate

Află programul urmărind evenimentul pe Facebook

În cartier se poate ajunge și pe bicicletă! Dacă vi se pare prea departe, Kite Bike vă ia la o plimbare pitorească până-n Parcul Morarilor, iar Cicloteque pune la bătaie 10 biciclete. Plecarea se face la ora 16.00 din fața centrului lor de la Universitatea de Drept. Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook.

Evenimentele din Parcul Morarilor sunt cu acces liber și se înscriu în seria de activități alternative de petrecere a timpului liber în Pantelimon propuse de Make a Point prin proiectul Mă numesc Cartier.

Sâmbătă, 17 septembrie

Parcul Morarilor, Pantelimon – vezi hartă
Între orele 12.00 și 22.00

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.