Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat Centrul Public al Fundatiei Soros Bucuresti, spatiu alternativ de lectura, un centru interactiv de informare si invatare

0

Centrul Public al Fundatiei Soros este un spatiu alternativ de lectura, un centru interactiv de informare si invatare, dar si un loc de socializare.

Alaturi de carti din domeniul stiintelor sociale, pe rafturile bibliotecii noastre, veti gasi de fiecare data ultimul numar al revistelor Foreign Affairs, The Economist, Time sau Nouvel Observateur. Nu lipsesc nici bazele de date academice ori internetul.

Cat priveste activitatile Centrului Public, acestea au un caracter educational, civic. Imbogatim canonul literar printr-un Cerc de lecturi Suplimentare, incurajam implicarea tinerilor prin Simulari de audieri publice si printr-o Scoala de activism.

Iar cand vrem sa ne relaxam, ne uitam la filme, ne intrecem la jocuri de societate, ori stam de vorba la un ceai cald. Din partea casei!

 

 

Fundația Soros România

Str. Căderea Bastiliei, Nr. 33, Sector 1, București

Tel: 021/ 212121101/02, 0762624207

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.