Rulada cu gem
Proveniența acestei rulade este mult disputată – unele surse susțin, de exemplu, că produsul a fost inventat în Hong Kong. Denumirile sale multiple – „Swiss-roll” (SUA), „rullturta” (Suedia), „Bolo Gulung” (Indonesia) sau „gateau rouler” (Franța) – arată că este un produs apreciat în toată lumea.
La rulada noastră folosim un singur afânător: aerul. Este nevoie de experiență și exactitate, pentru ca rulada să iasă așa de pufoasă, dar calea naturală este întotdeauna cea mai bună.
Pentru a gusta pufoasa ruladă cu gem, vă așteptăm cu drag la Concordia Bakery – noua cafenea-concept* din zona piața Victoriei, la parterul clădirii Premium Plaza, București.
* Concordia Bakery este un nou model de business social, prin care toate fondurile obținute din vânzarea produselor susțin formarea profesională, în cadrul atelierului de brutărie, a tinerilor proveniți din medii defavorizate.