“Rotary prețuiește femeia”, campanie de prevenire a cancerului de col uterin

1

Rotary București Cișmigiu, în parteneriat cu Clinica ROMAR Medical organizează în data de 4 martie, o campanie de prevenire a cancerului de col uterin cu analiză și testare gratuită. Campania se va desfășura între orele 8:00 – 14:00, în cadrul Clinicii ROMAR Medical (Str. Gheorghe Polizu 38 – 52, aripa dreapta a Spitalului Polizu).

Rotary pretuieste femeia.jpg

Clubul Rotary București Cișmigiu și Clinica ROMAR Medical se alătură proiectului “Rotary pretuiește femeia”, inițiat de către membrii clubului Rotary Câmpia Turzii, în semn de prețuire a femeilor din comunitate.

În zilele noastre, sănătatea a devenit cel mai de preț factor, pe care fiecare dintre noi îl avem în grijă, zi de zi. Cancerul de col uterin afectează cele mai multe femei la nivel mondial, după cancerul de sân. Potrivit statisticilor, în Europa, aproximativ 60.000 de femei se îmbolnăvesc în fiecare an și 30.000 de femei decedează din această cauză.

În data de 4 martie se va organiza o campanie de recoltare, testare și analiză pentru prevenirea cancerului de col uterin. Această campanie, cu testare gratuită Babeș – Papanicolau, se va desfașura între orele 08:00 – 14:00, în cadrul Clinicii ROMAR Medical, din Str. Gheorghe Polizu 38-52, București (aripa dreaptă a Spitalului Polizu).

Persoanele interesate, cu domiciliul în București (conform C.I.), având vârsta cuprinsă între 25 – 64 de ani, sunt invitate să stabilească o programare telefonică în prealabil la ROMAR Medical Callcenter: Telefon: 021 9606. Program: Luni – Vineri | 08:00 – 19:00

Pentru recoltare, este obligatorie prezentarea cărții de identitate. Personalul ROMAR Medical Callcenter va sta la dispoziție cu informații și detalii.

Despre ROMAR Medical

ROMAR Medical este o instituție multifuncțională de diagnostic și asistență medicală primară și specializată. Mai multe informații despre serviciile medicale oferite de Romar, accesați www.romar.ro.

Despre Rotary București Cișmigiu

Rotary București Cișmigiu este o organizație non-profit, cu un rol activ în comunitate, a cărei misiune este să susțină și să se implice în proiecte umanitare.  Mai multe informații despre activitatea clubului Rotary București Cișmigiu puteți afla pe rotarycismigiu.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.