Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale „150 de ani – Bucureşti, capitala României”

0

Cu ocazia aniversării a 150 de ani de la şedinţa din ianuarie 1862 când Bucureştiul a devenit capitală a Principatelor Unite sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, Romfilatelia va introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale „150 de ani – Bucureşti, capitala României”.

Emisiunea este alcătuită dintr-o singură marcă poştală, având valoarea nominală de 14,50 lei şi ilustrând Palatul Şuţu, actualmente Muzeul Municipiului Bucureşti. Alături de timbru, emisiunea mai conţine şi o coliţă dantelată, un plic prima zi şi un carton filatelic.

Începând cu ziua de vineri, 3 februarie 2012, emisiunea de mărci poştale „150 de ani – Bucureşti, capitala României”, va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

 

 

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.

—–

Sursa:  Comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.