Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Românii învață să trăiască și să creeze la potențialul lor maxim în workshop-ul eveniment „Coaching Generativ: Arta Creativității Sustenabile. Stephen Gilligan în România”

0

În perioada 7-11 noiembrie va avea loc la București workshop-ul „Coaching Generativ: Arta Creativității Sustenabile. Stephen Gilligan în România”, un eveniment de excepție pentru cei interesați de dezvoltarea lor personală și profesională: manageri, antreprenori, specialiști în resurse umane, coachi, terapeuți etc. Workshop-ul este susținut de Stephen Gilligan Ph.D., creatorul Coachingului Generativ și cel mai important student al marelui psihiatru și hipnoterapeut Milton Erickson.

“Coaching-ul Generativ, al cărui focus central este creativitatea, reprezintă cea mai recentă generație de coaching, cea de-a treia. Workshopul îi va invita pe participanți să învețe cum își pot realiza visele, devenind maestrii propriilor resurse creative, direct de la Stephen Gilligan, o autoritate mondială și recunoscută în domeniul autocunoașterii”, spune Ana-Maria Ștefănescu, trainer certificat și NLP Master Practitioner, terapeut transpersonal, unul din organizatorii evenimentului. „În acest curs, participanții vor învăța cum, de ce și când să folosești coachingul generativ pentru a crea shimbare în cele trei domenii importante ale vieții: viața profesională, relațiile personale (intimitate, familie, prieteni) și  relația cu sine (imaginea de sine, percepția propriului corp, istoria emoțională, părțile negative). Scopul major va fi acela de se conecta cu constiința creativă necesară pentru a avea o viață fericită, plină de succes și sens. Cu siguranță va fi un training de excepție”.

Participanții vor afla despre modul în care realitatea este construită prin hărți ale sistemului minte/corp și cum acestea pot fi accesate în siguranță, updatate, transformate sau create de la zero. Prin acest proces, își vor putea schimba imprintul din inconștient care îi ghidează în viață și vor primi instrumentele pentru a aplica aceste hărți noi în moduri practice.

Coachingul este procesul prin care putem însoți pe cineva să trăiască și să creeze la potențialul său maxim. Implică aducerea la suprafață a punctelor forte, a talentelor și abilităților personale, sprijinind depășirea rezistențelor interne și a interferențelor. Coachingul Generativ implică o arie de lucru mai vastă și mai profundă decât cel tradițional. El se asigură ca intențiile sunt congruente, apoi caută să dezvolte cea mai înaltă stare de conștiință, potrivită pentru ca intenția pozitivă să fie realizată. Această “acordare” la o stare optimă poate include centrare somatică; identificarea și transformarea credințelor negative; accesarea și integrarea unei varietăți de resurse; planuri de acțiune; identificarea și transformarea emoțiilor negative și a relațiilor relevante pentru scopul ales; deschiderea către o conștiință creativă.

Coachingul generativ include, ca abordare, lucrul cu emoțiile, intenția și atenția la starea de conștiință. El abordează întreaga experiență a unei persoane – stări interne pozitive și negative, credințe, experiențe trecute, imaginația creativă, stări somatice etc. – ca pe resurse potențiale pentru a-și atinge obiectivele. Evenimentul „Coaching Generativ: Arta Creativității Sustenabile. Stephen Gilligan în România” va concentra, în câteva zile, munca de avangardă a uneia dintre figurile marcante internaționale în acest domeniu.

Workshop-ul este organizat în colaborare cu Ramona Gherasim, Coach și Teacher Trainer NLP. Formularul de înscriere poate fi solicitat pe mail, la adresa contact@stephengilligan.ro.

Detalii despre eveniment: http://www.drumulsprecentru.ro/coaching-si-transa-generativa-arta-creativitatii-sustenabile-stephen-gilligan-in-romania/

Despre Dr. Stephen Gilligan

Dr. Stephen Gilligan este psiholog cu doctorat la Universitatea Stanford. Este cel mai important student al lui Milton Erickson, marele psihiatru și hipnoterapeut. Dr. Gilligan a continuat și dezvoltat această muncă în ultimii 40 de ani în moduri semnificative, în timp ce și-a dezvoltat de asemenea programele în Transă Generativă și Coaching Generativ. În 2004, a primit premiul atât de rar oferit “Lifetime Achievement Award” de la Fundația Erickson ca și recunoaștere și onorare a multelor contribuții aduse în domeniu. Este co-fondatorul (împreună cu Robert Dilts) al Asociației Internaționale pentru Schimbare Generativă (IAGC), care pregătește mulți studenți și multe echipe în toată lumea. A publicat masiv, printre cele 9 cărți aflându-se „Coaching Generativ” (în curs de apariție, scrisă împreună cu Robert Dilts), „Transa Generativă: experiența fluxului creativ”; „Călătoria Eroului” (cu Robert Dilts); „Curajul de-a iubi”; „Transe Terapeutice”; „Moștenirea lui Erickson”.

Mai multe informații despre Stephen Gilligan puteți găsi pe site-ul său: www.StephenGilligan.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.