Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian CSR Awards 2017 și-a desemnat câștigătorii

0

Au fost acordate 56 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte de responsabilitate socială în 2016.

Steven van Groningen – Raiffeisen Bank, Alina Cristea-Holcim România, Melania Medeleanu şi Oana Brătilă au primit premii speciale pentru dedicarea de care au dat dovadă în promovarea responsabilităţii sociale în România.

Echipa publicației Decât O Revistă a primit distincția pentru jurnalism responsabil.

Romanian CSR Awards 2017 - Star CSR

A cincea ediție a celei mai importante competiții dedicate responsabilității sociale corporative – Romanian CSR Awards – și-a desemnat câștigătorii. Au fost acordate 56 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact în comunități în anul 2016.

În cadrul galei au fost acordate și patru premii speciale, câștigătorii acestora fiind nominalizați de către echipa CSRmedia.ro. La categoria CEO FOR CSR premiul i-a fost înmânat lui Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, iar Leader CSR a fost desemnată Alina Cristea, Sustainable Development Manager Holcim România.

Melania Medeleanu şi-a adjudecat premiul Star CSR pentru implicarea de care a dat dovadă în promovarea unor cauze sociale, iar Oana Brătilă a fost desemnată Blogger-ul Responsabil al anului 2016.

Cu ocazia aniversării a 5 ani de la prima gală a fost înmânată şi distincția pentru Jurnalism Responsabil, ce a revenit echipei Decât O Revistă.

Romanian CSR Awards 2017

Lista completă a câştigătorilor poate fi găsită pe site-ul competiției www.CSRawards.ro

„Se împlinesc 5 ani de când am decis să organizăm primul eveniment în care să aducem în prim plan oamenii şi companiile care dedică resurse şi timp pentru a schimba în bine lumea în care trăim. Anul acesta am avut un număr record de proiecte înscrise. Mă bucur că mesajul nostru ajunge la cât mai mulți oameni şi tot mai multe organizații integrează responsabilitatea socială în activitățile lor. Mulțumim tuturor celor care au înscris proiecte în competiție și partenerilor care au avut încredere în echipa CSRmedia.ro și au susținut organizarea acestei ediţii aniversare”, a declarat Lăcramioara Botezatu, organizator al competiției Romanian CSR Awards.

Acest an a consemnat înscrierea unui număr record de proiecte – 124, valoarea estimativă a finanțării acordată pentru derularea acestora depășind 5,5 milioane de euro.

Proiectele înscrise în competiție au fost evaluate de către 9 membri ai Juriului, care au ținut cont de impactul și relevanța proiectelor pentru comunități, numărul de beneficiari, de angajați și voluntari implicați în proiect, dar și de eficiența bugetului investit.

Evenimentul a fost sustinut, in calitate de Parteneri, de companiile: Holcim, Ursus Breweries, OMV Petrom, E.ON Romania, Carrefour, Raiffeisen Bank, KFC, Telekom, Aqua Carpatica, CEZ Romania si GSK.

Sustinatori ai Galei au fost companiile: GoodSign, LUC , Mind Shop si The Flower Society.

Parteneri media ai evenimentului au fost: CAFEmedia.ro MediaTrust, Ziare.com, RFI Romania, Business24, The Trends, Revista Cariere,  RomaniaPozitiva.ro, si Comunicatedeafaceri.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.