Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rezervă-ţi un loc la Literatura Rulează # 3

0

Rezervă-ţi un loc pentru o seară de groază la Literatura Rulează

Iată că a venit vreme înscrierilor pentru ultima ediţie Literatura Ruleazădin acest an! După cum v-am obişnuit, cele trei săptămâni în care aţi putut citi cartea aleasă de noi, au trecut, iar acum a venit momentul să vă testăm cunoştinţele.

Rezervă-ţi un loc pentru o seară de groază la Literatura Rulează

Dacă ne vei demonstra că eşti un mare fan Stephen King, că ai reuşit să citeşti o partea, sau chiar toată cartea aleasă de noi, dau pur şi simplu îţi doreşti să petreci o seară “de groază” alături de noi, vei avea şansa de a ocupa un loc în Literat Caffe.

Romanul ales de noi pentru cea de-a treia ediţie Literatura Rulează este “Shining“, de Stephen King, iar acum te vom lăsa să te înscrii pe formularul de mai jos, nu înainte de a mai face două mici precizări.

Avem puse la dispoziţie doar 20 de locuri pentru această ediţie. Prioritate vor avea cei care au citit cartea, dar chiar şi aşa, sinceritatea e la loc de cinste şi preferăm să ştim dacă ai citit, sau doar îţi doreşti foarte mult să ni te alături sâmbătă. Mai trebuie să ştii că, după ce se ocupă cele 20 de locuri din cafenea, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile.

Şiiii, dacă ai decis să vii în grup, trebuie să îi rogi pe toţi prietenii tăi să se înscrie pe formularul de mai jos. Dacă nu se vor înscrie, riscă să ajungă la eveniment şi să nu aibă locuri rezervate, astfel încât vor ajunge să stea… în picioare. De aceea, subliniez că este important ca fiecare doritor să se înscrie şi să răspundă la întrebările de mai jos.

 

Sursa si mai multe informatii pe amdoar18ani.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.