Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Revista Art Out lansează Ghidul de Vacanță – pentru o vară plină de culoare!

0

Revista Art Out vă invită la evenimentul de lansare al Ghidului de Vacanță în weekendul 16-17 august în cadrul Roabei de Cultură din parcul Herăstrău, Bucureşti.

coperta_ghid

Sâmbătă 16 august orele 17.00-19.00 vom forma împreună Regatul Art Out: vom construi macheta turnurilor şi vom juca cu mic, cu mare, celebrul „Ţară, țară, vrem ostaşi”. Duminică, orele 17.00 -19.00 ne vom colora sufletele în cadrul atelierului de pictură, desen şi colaj „Culori în soare” susținut de Laura Lucia Mihalca, artist plastic.

Aşteptăm la ateliere creative pe toți cei care se simt copii, indiferent de vârstă. Participarea este gratuită.

Ghidul de Vacanță Art Out propune un concept nou pentru mediul online românesc, îmbinarea formatului unui ghid cu cel al unei reviste. Materialul editorial abordează teme diverse, de la propuneri şi recomandări de trasee de vacanţă, la istorii până acum necunoscute ale unor străzi sau cartiere, la interviuri şi materiale incitante. Cei nerăbdători regăsesc ghidul online pe site-ul nostru: www.artout.ro/reviste/blog/art-out-ghidul-de-vacanta.

Ideea proiectului a pornit din inițiativa echipei Art Out de a invita publicul să redescopere frumusețea care îî înconjoară, misiunea revistei fiind continua căutare a frumosului sub toate formele sale.

Lectura ghidului vă va oferi articole despre localuri deosebite din București, trasee de weekend, recomandări de expoziţii sau de jocuri de societate noi. Vă introducem în povestea străzilor bucureştene cu profil eliadesc. Venim în întâmpinarea voastră cu oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională.

Vă prezentăm din gândurile de vacanţă ale personalităţilor din lumea teatrului internaţional prin două interviuri inspirationale.

Adam Korson, steaua în devenire de la Hollywood ne oferă un interviu în exclusivitate despre viața personală, profesională şi, desigur, despre vacanță. Pe el îl puteți urmări din această vară ca protagonist în serialul Seed.

Maia Morgenstern ne-a invitat să o cunoaştem mai bine prin prisma celor trăite de ea pe scena teatrului vieţii, dialogul fiind de neuitat prin poezia clipei care se naşte cu fiecare joc de cuvinte, unde sinceritatea totală şi prietenia sunt coordonatele principale.

Nu în ultimul rând, vă provocăm la un concurs de explorare. Un psihotest vă va arăta ce tip de vacanţă vi se potriveşte.

Ghidul de vacanță oferă tuturor idei creative de vacanță, indiferent de locul în care vă aflaţi în prezent. Așadar, echipa Art Out vă așteaptă pe toți cu spiritul distracției și cu multe zâmbete la evenimentul de lansare, invitându-vă totodată la lectura ghidului, pentru că v-am pregătit multe surprize!
Cu Art Out, vara e mai frumoasă!

Echipa de proiect:

Manager de proiect: Cosmina Simona Mihalca; Redactor-şef: Laura Lucia Mihalca; Redactori: Dana – Cristiana Agent; Andreea Ene; Daiana Oana Hamza; Claudia Mihai; Mihai Moldoveanu; Mădălina Pescaru; Bianca Silitră; Grafică, design & DTP: Laura Păun; Web: Iulia Rădulescu; Comunicare: Gabriela Geană, Ana Cristina Ionescu, Anca-Iuliana Pătru, Ioana Petre; Traduceri: Ruxandra Măcărescu; Fotografii: Andrei Apostol, Andreea Gabriela Ionescu, Raluca Pascu; Organizare eveniment de lansare: Ilinca Ruxandra Ţone.

Parteneri strategici: Editura Herald, Federaţia Română de Scrabble şi Fundaţia Preţuieşte Clipa.

Parteneri media ai proiectului: Autentici.ro, Calendar de evenimente, Ecosemnal.ro, Gokid.ro, Observator cultural, România Pozitivă, Romanian Global News, Romanticu.org, Spin Media, Studenţii.net, Vreau Arta.

Revista Art Out dorește să reunească toți pasionații de artă și să deschidă orizontul artistic al celor neinițiați. Căutăm și dezvoltăm talente din domeniul artistic și redacțional care, alături de noi, își vor putea pune în valoare iscusința peniței, a pensulei sau a tastaturii.
Ne propunem să devenim o revistă de profil puternică, lider pe piața publicaţiilor de artă la nivel național, cu o bună promovare la nivel internațional. Expozițiile, spectacolele, piesele de teatru,
prezentările de modă, lansările de carte și conferinţele interactive, proiecţiile de film şi festivalurile, workshopurile şi atelierele creative – toate reprezintă lumea în care ne place să trăim.

Pentru a cunoaşte întreaga activitate Art Out, puteți vizita paginile noastre de facebook:

www.facebook.com/ArtOutMagazine şi www.facebook.com/Teen.Art.Out.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.