Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reprezentanții administrației publice și cei ai mediului de afaceri își dau întâlnire la Zilele Parteneriatului Public-Privat

0

ZILELE PARTENERIATULUI PUBLIC-PRIVAT

Reprezentanții administrației publice și cei ai mediului de afaceri își dau întâlnire în iunie, la Romexpo, în cadrul primului mare eveniment dedicat celor două sectoare.

Public Research și agenția de publicitate Godmother organizează, în perioada 5-6 iunie 2015, prima ediție a Zilelor Parteneriatului Public-Privat. Evenimentul are loc la Romexpo – pavilioanele C4 și C5, pe o suprafață de 5000 de metri pătrați.

ZAP Key Visual LOGO

Zilele Parteneriatului Public Privat își propune să reunească în premieră, în același spațiu al dialogului, cei mai importanți actori ai scenei Administrației Publice și furnizorii de bunuri și servicii inovative destinate instituțiilor publice. O componentă importantă a acestui eveniment este schimbul de idei și experiențe între reprezentanții administrațiilor publice locale și centrale și antreprenori, favorabil dezvoltării mediului de afaceri din România.

Zilele Parteneriatului Public-Privat se adresează atât ministerelor, agențiilor, serviciilor deconcentrate și autorităților publice locale, cât și furnizorilor de produse și servicii, finanțatorilor, ONG-urilor, studenților la diferite facultăți (SNSPA, ASE, Universitate, Agronomie, etc) și nu în ultimul rând mass-media.

Pornind de la constatarea că viteza de înserție a inovării în sectorul public este redusă, Zilele Parteneriatului Public-Privat reprezintă un spațiu de prezentare a celor mai noi tehnologii, bunuri și servicii ce pot contribui la creșterea performanțelor autorităților și instituțiilor publice. Privind parteneriatul public-privat într-o formă extinsă, evenimentul își propune să dinamizeze colaborarea dintre cele două sectoare”, declară Dragoș Dincă – președintele Public Research, conferențiar universitar SNSPA – Facultatea de Administrație Publică.

La eveniment sunt invitați să participe miniștri, secretari de stat, președinți de Consilii Județene, funcționari publici de conducere și execuție, manageri și administratori publici, primari și viceprimari, secretari de unități administrativ-teritoriale precum și lideri de opinie și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Ce cuprinde evenimentul:

  • Conferințe/dezbateri în care se prezintă soluții sau produse inovative dedicate instituțiilor publice
  • Exemple de bune practici ale industriei din țară și străinatate
  • Prezentări ale furnizorilor
  • Cursuri autorizate gratuite

O componentă importanta a acestei prime ediții a Zilelor Parteneriatului Public-Privat este conferința „Orașul Inteligent” – aflată deja la cea de-a treia ediție.

Evenimentul este organizat de grupul de cercetare „Dezvoltare și Planificare Urbană” din cadrul Facultății de Administrație Publică SNSPA. Scopul conferinței este de a aduce la masa dezbaterilor, teoreticieni și specialiști, în vederea dezvoltării unei strategii de viitor sustenabile privind orașele țării.

Participarea la conferința „Orașul Inteligent” este deschisă cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților din toate ariile științelor administrative. Încurajăm totodată și participarea specialiștilor din administrația publică românească. Mai mult, ca urmare a acestei inițiative va fi elaborat un volum al conferinței care va cuprinde cele mai importante idei, declarații și bune practici identificate în cadrul acestor discuții.

Mai multe detalii despre Zilele Parteneriatului Public-Privat – program, evenimente, invitați, parteneriate – pe www.zppp.ro

De asemenea, cei care doresc să devina expozanți la Zilele Parteneriatului Public-Privat sunt invitați să se înscrie pentru participare pe site-ul evenimentului www.zppp.ro

Zilele Parteneriatului Public Privat este un eveniment organizat de Public Research– cel mai mare jucator în piața cursurilor autorizate ANFP, dedicate mediului administrativ din România și de Godmother – agenție de publicitate full-service cu o expertiză de 16 ani în domeniul comunicării.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.