Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Regizorul care a montat „Corteo” la Cirque du Soleil vine pentru prima dată în România

0

În 2005, Daniele Finzi Pasca concepe şi regizează renumitul Corteo la Cirque du Soleil, spectacol care a fost văzut până azi de peste trei milioane de spectatori.

Un an mai târziu imaginează şi pune în operă a XX-a ceremonie de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, producţie pentru care a fost distins cu Swiss Award in the Show Bussiness 2006.

finzi_pascaÎn 2014 Daniele Finzi Pasca a fost solicitat să creeze ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Soci.

Anul acesta, pentru prima oară în România, este invitată în Festivalul Naţional de Teatru, Compania Finzi Pasca din Elveţia cu spectacolul Donka – O scrisoare către Cehov” în regia lui Daniele Finzi Pasca – eveniment  vizual, un spectacol de dans, acrobaţii, jonglerii şi echilibre fragile extrem de ofertant.

Singurele reprezentații cu spectacolul Donka au loc în zilele de 29 şi 30 octombrie, de la orele 20:30, la sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti.

O întânire care nu trebuie ratată!

Nu pierdeți această unică ocazie de a vă întâlni cu regizorul Daniele Finzi Pasca și spectacolul său „Donka – O scrisoare către Cehov”, considerat de către săptămânalul britanic The StageThe Best Performance” şi „The Greatest Moment of  the Year 2012”.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.