Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Regaseste Copilaria impreuna cu Padurea Copiilor!

0

Duminica, 5 iunie, va asteptam in Gradina Botanica, sa aniversam impreuna, cu mic si mare, Ziua Internationala a Mediului! Haideti sa pornim in aventura “Regasirea Copilariei” si sa ne molipsim de bucuria sincera a copiilor pentru tot ceea ce tine de natura si de viata.

unnamed

Sprijina cauza padurilor, vino la eveniment si da sfoara in tara:

pe 5 iunie, in intervalul 12.30 – 17.30, Padurea Copiilor va asteapta cu jocuri in natura, ateliere creative, jocuri educationale si distractive dedicate tuturor copiilor si nenumarate surprize!

Vom juca sotron, elastic, coarda, jocuri pe tabla, vom reutiliza si vom face creatie din hartie, ne vom punem imaginatia la incercare in cadrul atelierelor de stencils si pictura pe tricouri , vom face desene vii (folosind seminte), decorare cani de lut, sau ateliere de bricolat.

Apropos, tu stii cum arata un mesteacan?

Cei mici se vor putea bucura de ora de citire povesti, de un tur ghidat in gradina botanica, jocuri de imaginatie si piese de teatru educative.

Evenimentul este deschis publicului, iar participarea la ateliere se face pe baza unei donatii minime de 15 lei/persoana.

Partenerii evenimentului

Gradina Botanica ”Dimitrie Brandza” Bucuresti, Kaufland Romania, Romstal si Valrom, Servier Pharma, Antalis.

Parteneri educationali

Juxi Magic, IGLOO, PachaMama, Creative Board Gaming, SmARTkids, People for Sport.

***
Padurea Copiilor este un program de impadurire, plantare si ingrijire de paduri, demarat in 2007 sub indemnul “Adopta un copac!”. Prin acest proiect Muntenia s-a imbogatit cu 38 de hectare de paduri, 8 hectare fiind deja in stadiul de masiv.

Pentru mai multe informatii despre Padurea Copiilor, misiune si realizari pana in prezent te invitam sa intri pe site sau sa vizitezi pagina de Facebook a proiectului.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.