Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Recrutări Casa Activistului. Căutăm tineri ambițioși

0

Dacă ai între 16 și 28 de ani, hai în echipa Casa Activistului!

Îți dorești o lume mai bună dar știi că ea nu se face singură?
Ești energic, ambițios și dornic de învățare?
Dezvoltarea personală este unul dintre principalele tale interese?

Atunci hai pe 4 aprilie la ora 20:00 la următoarea sesiune de recrutări unde vei avea ocazia să afli mai multe despre Casa Activistului, să cunoști echipa și pe ceilalți candidați în cadrul a 3 ore de activități distractive, menite să ne pună sângele și mintea în mișcare.

Avem locuri în departamentele de Comunicare, Multimedia, Events, Fundraising și HR, așa că nu rata ocazia de a-ți pune la încercare aptitudinile și de a-ți urma pasiunile, înconjurat de o echipă tânără de oameni faini și determinați să fie parte din schimbarea pe care cu toții ne-o dorim.

Dacă nu știi unde te-ai potrivi mai bine, te ajutăm noi – sigur îți vei găsi locul în unul sau chiar două dintre departamentele noastre !

Ce ratezi dacă nu vii? Ocazia de a-ți ieși din zona de confort (despre care am auzit cu toții ca nu-i așa bună), șansa de a deveni unul dintre liderii civici ai generației tale și un factor al schimbării pozitive în societatea problematică în care trăim.

Ce câștigi dacă vii? De-a lungul anului vei fi organizat zeci de evenimente pe teme civice și nu numai, vei avea ocazia să participi la numeroase traininguri și incubatoare gândite special pentru voluntarii noștri din Casă, îți vei face o mulțime de prieteni cool și cu pasiuni comune cu tine, iar lumea va deveni puțin mai bună în urma ta.

Sursa: aici


Te-am convins?

Atunci probabil te întrebi ce să aduci cu tine. Doar haine lejere, o foaie și un pix, pe cel mai bun prieten și buna dispoziție!
Aducem noi ceaiul, biscuiții și programul pentru distracție.
Te așteptăm!

Completează formularul de pre-înscriere acum pentru a-ți rezerva locul în sală!
bit.ly/VoluntarCA

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.