Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ReCreerea unei idei: construcția spoturilor

0

incubator107

Ce?

Ideea este un lucru foarte ambiguu. Nu prea are valoare până nu îi este găsită o întrebuințare sau nu este transformată în ceva palpabil. Este exact ca sămânță pe care o plantezi pentru ceea ce ar putea fi și ce rezultate ar putea să îți ofere.

Vom vedea ce este o idee, cum apare, cum se transformă  și, la sfârșit, o să vedem și cum se materializează ea.  Așa că avem brief să ne vină o idee de spot TV și, mai important, s-o facem.

O să trecem prin toți pașii necesari pentru a înțelege ce se întâmplă în capul nostru când creăm și când avem blocaje. Mai mult, vom trece și la partea mai grea, anume implementarea lucrurilor care ne trec prin cap.

În concluzie, ce vom face pe parcursul a vreo 3 întâlniri? Încercăm să ne dăm seama ce este o idee. Ne îndrăgostim de ea. O dezvoltăm. Greșim. Ne enervăm. O luăm de la capăt și la final încercăm să producem ceva cât mai aproape de ce aveam în cap. Apoi ne enervăm din nou 🙂

Cu cine?

Sunt Sergiu Bîcă și motivul pentru care mă ofer ca meșter în idei e că m-am obișnuit, de acum vreo 10 ani, să lucrez cu ele – fie în muzică, film sau comunicare. În mare parte, asta înseamnă că de 10 ani fac o groază de greșeli. Vreau să vă arăt, deci, ce am învățat din ele.

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

Miercuri, 23 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Duminică, 27 ianuarie 2013 de la 15:00 la 17:00

Miercuri, 30 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă curajos  aici , înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 90 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.