Record: 45 de cărți citite într-o lună! Află detalii!

0

 Maratonul de lectură și-a stabilit recordul

Maratonul de lectură, organizat de Revista de Povestiri în perioada 1-30 aprilie, a ajuns la final. Emilia Zăinel a citit cel mai mult dintre toți cei 30 de participanți, atingând cifra de 10767 de pagini sau 45 de cărți citite într-o lună.

Startul maratonului a avut loc pe 1 aprilie, printr-un eveniment numit „Metroul cititorilor”. 150 de oameni care au vrut să promoveze cititul au venit cu cărțile lor (în afară de maratoniști) și au citit de la stația Berceni până la stația Pipera. (video pe YouTube, album foto pe Facebook)

Mecanismul competiției a implicat un „checkpoint” la Cărturești MȚR, unde participanții puteau veni zilnic să ia câte o carte, numai după ce trimiteau pe mail recenzia cărții citite anterior. Toate recenziile au fost publicate online și pot fi citite chiar aici.

28 dintre cei 30 au rămas în cursă, 21 dintre ei au citit mai mult de 2000 de pagini. Maratonul a reunit în jur de 300 de cărți de ficțiune, publicate de editurileUniversRaoNemiraCasa de Pariuri LiterareVellantCurtea VecheHumanitasPolirom și Herg Benet.

Emilia Zăinel (locul I) va fi premiată cu o tabletă de la Evolio, colecția digitală a Revistei de Povestiri și un card de cititor feroce de la Bookblog, Mădălina Peicea și Mirela Văduva (locul II și III) se vor bucura de premii creative de la Smuff.ro, iar autorul celei mai bune recenzii va purta un tricou de la Culture Soup. Toți maratoniștii care au depășit 2000 de pagini vor păstra cărțile pe care le-au citit. Îi veți putea revedea pe toți pe 16 mai, de la 19:00, în Music Club, la lansarea numărului 13 al Revistei de Povestiri, când va avea loc și premierea.

start

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.