Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raw Chef Ligia Pop, ambasador Oster Versa, promovează un stil de viață sănătos

0

În perioada 19 – 20 martie, a avut loc a 10-a ediţie a expoziţiei naţionale Raw Generation. Târgul, organizat de Raw Chef Ligia Pop, s-a desfăşurat la Romexpo şi a inclus preparate şi ingrediente raw food precum și echipamente și electrocasnice de ultimă generaţie. Raw Chef Ligia Pop, ambasadorul brandului Oster, a susținut în cadrul expoziției un demo culinar cu ajutorul blenderului performant Oster Versa și a recomandat aparatul ca fiind un instrument necesar pentru un stil de viață raw vegan și nu numai.

Expozitia Raw Generation_Oster 4
Expoziţia Raw Generation este singurul eveniment de anvergură din România dedicat unui stil de viaţă sănătos bazat pe alimentaţia raw vegană. Târgul este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de către cei care duc o viaţă bazată pe o alimentaţie echilibrată. Participanţii s-au bucurat şi de prezentări cu sfaturi de nutriţie, demonstrații culinare live și ateliere ce țin de promovarea unui stil de viață sănătos și armonios.

Pentru a avea un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație raw vegan, ai nevoie de electrocasnicele potrivite care te pot ajuta să realizezi toate preparatele pe care le dorești, ușor și rapid. O soluție menită să susțină un astfel de stil de viață este blenderul performat Oster Versa. Datorită performanțelor tehnice (putere 1,400W și viteza de 28.000 rotații/minut), fiabilității, prețului, precum și garanției de 7 ani, blenderul Oster Versa este recomandat de către Raw Chef Ligia Pop ca fiind un must have pentru cei care își doresc o alimentație raw vegan și nu numai.

„Oster Versa este combinația perfectă între putere, viteza mare de rotație, precizie și performanta dovedită, pentru pregătirea celor mai proaspete și sănătoase preparate”, declară Raw Chef Ligia Pop.

La standul Oster România participanţii au putut descoperi varietatea de beneficii şi funcţionalităţi ale blenderelor performate și au avut şi posibilitatea să le încerce. În cea de-a doua zi a expozitiei, Raw Chef Ligia Pop a prezentat un desert delicios realizat foarte ușor cu ajutorul blender-ului Oster Versa.
Pentru o viaţă sănătoasă este necesar să avem zilnic o alimentaţie corectă. Însă, un stil de viaţă sănătos nu înseamnă doar alegerea alimentelor potrivite pentru consum, ci şi modul în care ele sunt pregatite. Astfel, blender-ul performant Oster Versa este un real suport pentru toţi cei care doresc un stil de viață sănătos.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.