Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raport: ce au făcut Gabriela Firea şi CGMB în cel de-al treilea an de mandat la capitolele transparenţă decizională, mobilitate urbană şi social

0

Asociațiile ActiveWatch, CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică și OPTAR – Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România au lansat azi raportul de analiză al celui de-al treilea an de mandat al actualei majorități din Consiliul General și al Primarului General. Raportul ”3 ani de mandat. PMB zero barat”

Principalele domenii analizate în cadrul raportului sunt transparența decizională, mobilitatea urbană, politicile de asistență socială și activitatea Companiilor Municipale parte din Holdingul Municipal.

Pentru a studia baza de date completă a proiectelor puse pe agenda Consiliului General în perioada iulie 2018 – iunie 2019, vă atașăm în format xls acest document. Pentru realizarea analizei implementării Strategiei Locale pentru Incluziune Socială și Combaterea Sărăciei am centralizat informații de la nivelul tuturor sectoarelor și a Primăriei Municipiului Bcurești.

Vă reamintim că cele trei organizații au analizat activitatea pentru fiecare an de mandat. Raportul din primul an ”Un an de petreceri și vorbe,în beznă, la Primăria Generală” este disponibil aici, respectiv raportul pentru cel de-al doilea an, ”Încă doi ani de beznă șivorbe goale?” disponibil aici. 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.