Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RADAR – primul Muzeu Temporar de New Media Art din România dedicat proiectelor ce îmbină arta cu tehnologiile emergente

0

Între 10-13 iunie te invităm la RADAR – primul Muzeu Temporar de New Media Art din România dedicat proiectelor ce îmbină arta cu tehnologiile emergente.

Expoziția va avea loc la ROMAERO și va lua forma unui artshow imersiv de video-mapping și instalații artistice interactive. Piesa centrală este CORE – un fuzelaj Boeing 737 transformat într-o instalație de artă.

Fiecare artshow durează două ore și a fost creat ținând cont de reglementările curente aflate în vigoare. Aducem împreună studiouri creative și artiști independenți din România, ce dezvoltă proiecte în domenii precum realitate augmentată, video-mapping, inteligență artificială, instalații interactive, game art, sound design.

ACT 1 – IMMERSE | Scenă principală de video mapping și sound design

ACT 2 – LIFT-OFF | CORE – Instalație generativă de lumini și sunet integrată într-un fuzelaj de avion Boeing 737

ACT 3 – FLYING DREAM | Experiență video imersivă neurală – amplificată cu creativitate AI

ACT 4 – FLUX OF ENERGY | Proiecții interactive

Mai multe detalii găsești pe pagina expoziției.

Dacă vrei să vii împreună cu copiii, să știi că există RADAR Kids – un spațiu imersiv 360 dedicat și un traseu personalizat ce cuprinde 12 proiecte de new media art din expoziție – un demers prin care ne dorim să îi familiarizăm pe cei mici cu aplicabilitatea noilor tehnologii în domeniul cultural și artistic.

Află despre această secțiune aici.

Pentru bilete, intră pe site-ul iabilet.ro – https://www.iabilet.ro/bilete-radar-2021-flux-60195/.

Susținem scena de new media art din România și reunim la RADAR studiouri creative și artiști independenți într-un spațiu de manifestare dedicat proiectelor digitale ce augmentează Industriile Culturale și Creative din România.

RADAR este un demers educațional și cultural prin care sprijinim și inovăm scena de artă și cultură din România. Și o facem cu toată

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.