Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Public Speaking Support Group, 26 noiembrie 2011

0

Te invitam sambata 26.11.2011 la 10.45 la o noua intalnire Public Speaking Support Group care va avea loc la Orange Concept Store (Calea Victoriei 41, langa magazinul Muzica).


Daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, te asteptam sa vii sambata alaturi de noi. Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atat persoanelor pasionate de vorbitul in public, cat si celor care au dificultati in a comunica in public. Daca esti un speaker bun aici e locul in care poti sa experimentezi, sa abordezi subiecte care te pasioneaza, sa incerci tehnici diferite de public speaking si mai ales, aici poti sa primesti feed-back. Daca insa esti la extrema cealalta si crezi ca vorbitul in public e ceva inspaimantator, vino sambata si o sa afli cat de distractiv este sa vorbesti in public. Public Speaking Support Group inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.

 

Te intereseaza? Te poti inscrie ca:
– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;
– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;
– participant (dai feed-back celor care prezinta).

 

Vrei sa participi? Inscrie-te aici: http://tinyurl.com/InscrierePSSG Daca vrei sa tii o prezentare, sa propui un exercitiu, un joc te rugam sa ne dai detalii in formularul de inscriere. Daca ai intrebari, trimite un e-mail la razvan_daba@yahoo.com.

 

Te asteptam sambata, 26.11.2011 la 10.45 astfel incat la 11.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

————

Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 4 ani in cadrul JCI Bucuresti care are ca scop sa devenim speakeri mai buni prin practica. Astfel, din doua in doua saptamani ne intalnim si exersam. Intalnirile contin 4-5 speech-uri de 7-14 minute, urmate de feedback din partea tuturor participantilor. De asemenea, exista o parte de tips&tricks, jocuri si exercitii.

Poti sa afli de intalnirile noastre daca te inscrii pe grupul de discutii

uk.groups.yahoo.com/group/PublicSpeakingRomania/

sau pe pagina de facebook www.facebook.com/PublicSpeakingSupportGroup .


Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.