Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Public Speaking, NLP si Analiza Tranzactionala / Bucuresti, 20 februarie 2010

0

Buna,

Iti place sa vorbesti in public? Vrei sa fii un speaker (mai) bun? Pe 20 februarie 2010 relansam Public Speaking Support Group, proiect dedicat celor care isi doresc sa exerseze vorbitul in public.

Vom avea o editie speciala in care ii vom vedea pe cei mai buni vorbitori de la intalnirile din 2009 si pe doi mari specialisti in NLP si Analiza Tranzactionala. De asemenea, vom prezenta formatul proiectului si planurile pentru 2010.

NLP (Programarea Neuro Lingvistica) si Analiza Tranzactionala sunt doua modalitati extrem de puternice in dezvoltarea personala care ne pot ajuta sa devenim vorbitori mai buni.

Invitati
Pe langa cei mai buni speakeri din cadrul Public Speaking Support Group din 2009, vom avea doi invitati speciali.

Daniel Bichis ne va prezenta NLP. Puteti afla mai multe despre el aici. Daniel Bichis a invatat NLP de la unul dintre fondatorii acestui domeniu, Richard Bandler.

Bogdan Serbanescu ne va dezvaluite misterele analizei tranzactionale. Profilul sau il puteti citi aici. Are cea mai inalta calificare din Romania pe domeniul sau, este PTSTA-O, sigurul cu aceasta certificare din Romania.

De la ei vom afla despre NLP si Analiza Tranzactionala:
– ce sunt
– cum ne putem pregati in aceste domenii
– cum le putem aplica in vorbitul in public.

Spre deosebire de celelalte editii in care putem aveam maximum 10 participanti,  acesta este un eveniment deschis, fara limita de numar. Te rog totusi sa imi dai un e-mail (razvan_daba@yahoo.com) sa confirmi participarea, ca sa stiu la cate persoane ne asteptam.

Data, locul si ora:
Public Speaking Support Group va avea loc pe 20 februarie 2010 la Orange Concept Store, etaj 1 (Calea Victoriei nr. 41, langa Magazinul Muzica), incepand cu 11:00, dar va rog sa veniti cu 10 minute mai devreme ca sa putem incepe la timp.

Evenimentul este facut in cadrul JCI Bucuresti.

PS: Pentru a fi anuntat din timp de intalniri inscrie-te in grupul de discutii PublicSpeakingRomania, mai exact da-mi un mail la PublicSpeakingRomania-subscribe@yahoogroups.co.uk

Te astept, sa ai o zi excelenta,

Razvan Daba
Coordonator Public Speaking Support Group
0723 682 117

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.