Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: Sunt cine ALEG să fiu! | cu invitata Gabriela Roşoiu, Life Coach

0

afis PSIHO - gabriela - ONLINE-01

19 aprilie 2016, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, in Piata Romana)
Oamenii nu sunt prizonieri ai sorții, ci doar prizonieri ai propriilor idei – Franklin Delano Roosevelt

______ Gabriela Roșoiu, Life Coach_______
Bună, sunt Gabriela. Mă identific cu iubirea, cu echilibrul, cu libertatea. Cred în a doua şansă şi în orice şansă. Cred în gândirea deschisă, pozitivă, în afara cutiei, gândirea fără de limitări. Ne vedem la atelierul din 19 aprilie, ca să vorbim despre cum putem aplica uşor asupra propriei persoane tehnici specifice de dezvoltare personală. Atelierul este interactiv aşa că, fiţi pregătiţi pentru o plăcută incursiune spre „sine”, spre „cine sunt eu”, spre „cum ajung la reuşită în ceea ce îmi propun”.

În calitate de Life Coach lucrez cu persoane mai mult sau mai puțin conștiente de implicarea pozitivului în viața noastră. Consider asta ca fiind misiunea prioritară în relația cu propria persoană și, implicit, cu cei din jur. Colaborarea cu un „antrenor” înseamnă un parteneriat în vederea realizării scopurilor, idealurilor psihologice, sociale, familiale sau de carieră, (în funcție de ceea ce își propune sau își dorește fiecare). Folosind tehnici variate de lucru, în coaching analizăm ce resurse avem (psihologice, materiale, sociale) și învățăm să le folosim pentru a ajunge la reușită.

_____Atelierul______
Iata cateva idei pe care le com explora practic cu aplicatii interactive:
• Acceptarea propriei persoane ca punct de plecare în dezvoltarea personală
• Auto Evaluarea și importanța corectitudinii acesteia
• Asumarea și înțelegerea nevoilor personale: modalități de integrare a acestora în viața de zi cu zi
* Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere prin rezervare telefonică la numărul
0752 285 286; costul de participare este reprezentat de donația sugerată de 20 de ron, fonduri care vor reveni exclusiv specialistului invitat [appreciate = donate]

Parteneri media: InOras.ro, Urban.ro, ChestiiUrbane.ro, RomaniaPozitiva.ro, RoEvents.ro, Filme-carti.ro, Ed4Lead.ro, OrasulM.eu, Joody Florescu, Ed4Lead, Literaturapetocuri.ro, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Mamapetoc.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.