Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: Succes-Sănătate-Fericire, rezultat al acțiunilor și gândurilor mele | cu life coach Gabriela Roșoiu

0

27 iulie 2016, orele 19.00 la Journey Pub ( str. George Enescu, nr.25, în Piața Romană)

Journey Pub și Gabriela Roșoiu – Life Coach vă invită la PSIHOatelierul: Succes – Sănătate – Fericire, rezultat al acțiunilor și gândurilor mele. Seminarul își propune să pună în aplicare cateva puncte practice, metodologice, pentru atingerea obiectivelor de viață pe care fiecare dintre noi și le clarifică pe parcursul întâlnirii.

afis PSIHO - gabriela #2-01

Acesta este seminarul potrivit pentru tine dacă:

– te interesează să faci o schimbare în bine în viața ta

– vrei să afli cum să obții sau să menții starea de bine, de sănătate fizică, psihică și sufletească

– vrei să știi dacă este îndeajuns de bună strategia ta de dezvoltare personală

– vrei să afli dacă greșești undeva, nereușind astfel să obții ceea ce îți dorești

– te interesează aplicarea teoriilor și procedurilor de dezvoltare personală

 

Eu te voi ajuta:

– să aplici în timp real “teoria”

– să conștientizezi propria convingere, să îți conștientizezi puterea minții

– să te folosești de propriile resurse și calități pentru a fi fericit cu tine insuți

 

Prin exerciții simple ai ocazia să realizezi că ai îndeajuns de multă putere pentru a depăși frici, temeri, frustrări și pentru a porni pe drumul către ceea ce îți dorești. Vei obține astfel mai mult decât informații teoretice și exemple generale, vei aplica direct teoria la situația, nevoia sau dorința ta. În urma acestui seminar vei ajunge acasă și vei constata că ai la îndemână îndeajuns de multe unelte ca să te poți apuca de construcția visului tău.

Gabriela Roșoiu este Life Coach-ul care inspiră prin discurs, o persoană care știe să fie alături de oameni, să încurajeze, să susțină. Știe cum să te facă să îți descoperi și să îți valorifici calitățile și potențialul.

“Am ales să fiu Life Coach din dragoste, răbdare, entuziasm pentru oameni și pentru a aduce pe cât mai multe fețe bucuria de a reuși cele propuse, bucuria de a fi sănătos, bucuria de a trăi. Consider că activitățile și gândurile noastre zilnice ne definesc gradul de satisfactie personală, de fericire și inclusiv starea de sănătate. Cred cu tot sufletul că toți avem puterea de a lupta pentru noi, doar că se mai întamplă ca această putere să fie ascunsă undeva în subconștient așteptând să fie descătușată. Fie că ești satisfăcut și mulțumit cu ce ai, fie că vrei să menții sau să îți amplifici succesul, fie că ești în căutarea unor soluții la problemele tale, fie că te sabotează rușinea, auto-persecuția sau auto-critica, recomandarea mea este să încerci seminarul meu: îți poate schimba viața! Dacă vei incerca, cu siguranță vei reuși!“

Contact rezervari: 0752 285 286

Participare: 30 ron

Parteneri media: OrasulM.eu, RoEvents.ro, Judy Florescu, Bookblog.ro, Romania Pozitiva, Urban Things, Anyplace.ro, Mama pe toc, Urban.ro, Filme-carti.ro, Literaturapetocuri.ro, InOras.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.