Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Protest în Prelungirea Ghencea, sâmbătă 9 iunie, orele 10.00 

0

Nemulțumiți de tergiversarea lucrărilor pentru lărgirea Prelungirii Ghencea și a Pasajului Domnești, locuitorii zonei organizează cel de-al zecelea protest din ultimii 5 ani și solicită schimbarea denumirii străzii în ,,Bulevardul Primar Gabriela Firea’’.

Sâmbătă 9 iunie 2018, începând cu orele 10:00, va avea loc un nou protest al locuitorilor din Prelungirea Ghencea și localitățile învecinate Domnești și Bragadiru. Protestul va începe în zona Ansamblului Rezidențial Primăvara (Prel. Ghencea nr. 100, sector 6), cu deplasare pe carosabil până la centura capitalei și retur până la Cartierul Latin (Prel. Ghencea 45, Bragadiru).

Locuitorii din zonă sunt nemulțumiți de faptul că deși proiectul de lărgire al Prelungirii Ghencea este început ,,pe hârtie’’ de peste 12 ani, încă nu au fost demarate lucrările în zonă, în ciuda promisiunilor făcute de autorități începând cu anul 2013, inclusiv de primarul Gabriela Firea în campania electorală din 2016.
Ca ultimă soluție pentru urgentarea lucrărilor, cetățenii intenționează să propună Primăriei capitalei schimbarea numelui străzii Prelungirea Ghencea în ,,Bulevardul Primar Gabriela Firea’’, sperând că astfel modernizarea străzii va fi urgentată în cinstea doamnei primar al capitalei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.