Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul „Valorile Europei”

0
În perioada  iunie-iulie 2019 Casa de Cultură a Studenților București derulează proiectul „Valorile Europei”, acțiune dedicată marcării mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Printr-o expoziție de educație civică, proiectul are ca scop promovarea către tineri a tuturor principiilor care constituie nucleul de bază al Uniunii Europene și completarea informațiilor acestora referitoare la valorile europene pe care țara noastră le împărtășește în calitate de țară membră UE.

Proiectul promovează un mediu alternativ de informare, prin mijloace vizuale, oferind un mod agreabil de atragere a atenției studenților si publicului larg asupra contextului actual în care țara noastră acționează cu succes.
Prezentate în spațiul expozițional al Casei de Cultură a Studenților, imaginile contribuie la  sporirea conștientizării tinerilor referitoare la Valorile Europene și la evenimentele ce influențează rolul României în Europa. Proiectul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.