Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul Don’t be S.A.D

0

Lansare proiect Don’t be S.A.D

 

YOUNG PROFESSIONALS CLUB  in parteneriat cu CENTER OF EUROPEAN COOPERATION – Ucraina si THE NATIONAL ASSOCIATION OF EUROPEAN TRAINERS FROM MOLDOVA (ANTEM) – R. Moldova, lanseaza proiectul „Don’t be S.A.D (Smoke, Alcohol, Drugs)”. Proiectul este finantat de catre Comisia Europeana prin programul “Youth In Action”, actiunea 3.1a – cooperare cu tarile partenere- Schimburi de tineri.

 

„Don’t be S.A.D” are ca scop realizarea unei campanii de constientizare a importantei adoptarii unui stil de viata sanatos in randul tinerilor indiferent de sex sau nationalitate. Astfel, la inceputul lunii iunie, Young Professionals Club, impreuna cu partenerii straini, va organiza un flash mob si un concert care promoveaza ideea ca ne putem distra si fara alcool, tigari sau droguri. Don’t be S.A.D, be cool!

Young Professionals Club este o organizatie nonguvernamentala, infiintata pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala a membrilor sai. Majoritatea membrilor activi ai organizatiei sunt manageri si antreprenori, cu experienta in domeniile finante-banci, turism, constructii, juridic, comunicare si relatii publice.

Partenerii proiectului sunt: Wall Street, Business Review, Business Cover, Port.ro, Calendar Evenimente, Ghimpele, Metropotam, In oras, Hip Mag, B365.ro, Bucharest Guide, 7Seri, Bucuresteni.ro, Stiri Evenimente, Evenim.ro, Roportal, Romania Pozitiva, Lume Buna, CSR Media, Cinema PRO, Smart Branding.

Mai multe informatii despre proiect si organizator: youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d-

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.