Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiecție de film pentru copii – Orășelul Alandala – eveniment marca Work at Home Moms în București

0

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), vă invită cu drag la una dintre proiecțiile de film câștigătoare din cadrul festivalului KINOdiseea – International Children Film Festival – Orășelul Alandala! Filmul va fi proiectat duminică, 16 iulie, între orele 11:00 – 13:00, la Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 – 24, București.

Afiș proiecție de film Orășelul Alandala București

Înscrierile se fac la contact@wahm.ro iar proiecția se desfășoara în baza unei donații libere.

Orășelul Alandala (Germania, 2014, 82′), în regia lui Veit Helmer, a fost în competiția KINOdiseea 2015 și este dublat în limba română, pentru deliciul spectatorilor mari și mici. Recomandare de vârstă: 3 – 99 de ani.
Copiii și bunicii reușesc să transforme un orășel din Europa într-un loc al invențiilor și al recordurilor. Mașina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster și totul pare posibil atunci când imaginația nu mai are limite.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.