Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect #multumescmama

0

Fotograful George Ioniță demarează la începutul lunii Martie Proiectul #multumescmama pentru a-i impinge și pe cei trecuti de 18 ani să le mulțumească mamelor lor.

#mm

Mama ne-a dat naștere, s-a sacrificat pentru noi și a vrut întotdeauna să fim noi bine, a plâns și a râs alături de noi, ne-a învățat să fim buni, să împărțim, să ajutăm și să nu judecăm, ne-a educat cum a știut ea mai bine și chiar dacă uneori nu a făcut alegerile perfecte, o mare parte din ceea ce suntem astăzi se datorează eforturilor ei.

Proiectul lansează un concurs pentru toti cei care vor să multumească mamelor, urmând ca participanții, prin postarea unui mesaj, a unei fotografii sau a unui scurt video de mulțumire pe pagina de Facebook George Ionita – Fotograf  să aibă șansa de a câștiga una din cele 40 de ședințe foto cu coafat și machiaj pentru mama lor.

Înscrierile în concurs se fac în perioada 25 februarie – 1 martie ora 23:59, iar câstigatorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook pe 2 martie.

Sedintele foto vor fi realizate pe 5,6 si 7 martie într-un studio organizat în cadrul braseriei Alouette din strada Bibescu Vodă, numărul 19. (Zona Unirii – Hotel Horoscop)

Site: www.georgeionita.comhttp://www.georgeionita.com/

Facebook: www.facebook.com/georgeionita.rohttp://www.facebook.com/georgeionita.ro

Instagram: instagram.com/george_ionita_photohttps://instagram.com/george_ionita_photo/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.