Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect inedit la Flanco Băneasa, de susținere a tinerilor artiști români

0

Poartă către Artă continuă cu expoziția Cristinei Barsony

Expoziția Poartă către Artă, un proiect Flanco de susținere a tinerilor pictori, graficieni și ilustratori români, continuă în luna februarie cu lucrările artistei Cristina Barsony. Iubitorii de artă contemporană sunt invitați să viziteze, până pe 28 februarie, expoziția organizată pe cele două niveluri ale magazinului Flanco Băneasa, din incinta Galeriei Mobexpert.

Expozitie Cristina Barsony la Flanco Baneasa_Poarta cate Arta (2)

“Februarie este luna internațională a iubirii, așa că ne-am dorit să creăm și în concept store-ul nostru din Băneasa o atmosferă caldă”, spune Antonela Ciucașu, Director Marketing Flanco Retail. “Ilustrațiile delicate, finisate cu grijă și atenție de Cristina Barsony, ni s-au părut ideale pentru a-i încânta și, totodată, inspira pe vizitatorii noștri, într-o perioadă a anului în care romantismul ar trebui să se reinventeze.”

Printre cele 20 de printuri pe pânză expuse în magazin se numără și lucrări prezente în cărțile pentru copii ilustrate de Cristina, în publicații online ori tipărite. Iubirea, motivele botanice și personajele de poveste sunt câteva dintre temele care se regăsesc în ilustrațiile artistei.

Cei care vor dori să aducă un suflu nou în propria locuință, cu un print de artă, ori să ofere un cadou deosebit persoanei iubite pot comanda printuri ale lucrărilor, în ediție limitată, direct în magazinul Flanco Băneasa. Fiecare lucrare este însoțită de un QR Code care trimite la website-ul galeriei Colorhood, partenerul Flanco în acest proiect, de unde printurile pot fi comandate online, pe diferite dimensiuni.

Proiectul Poartă către Artă a fost lansat pe 15 decembrie, cu o expoziție a binecunoscutului artist ilustrator Vali Petridean. Până pe 28 februarie vizitatorii vor putea admira lucrările Cristinei Barsony, iar în următoarele luni proiectul va continua cu vernisaje ale altor ilustratori și pictori. “Ne bucurăm că putem pune la dispoziția artiștilor români un spațiu alternativ în care să își expună lucrările, pentru a le aduce mai aproape de publicul iubitor de frumos”, încheie directorul de marketing Flanco.

 

Despre Cristina Barsony:

Pasionată de albul infinit al porțelanului și de picăturile de turcoaz pe care le asortează cu orice ar alege să ilustreze, Cristina Barsony locuiește și creează la Cluj-Napoca. Lucrările ei în acuarelă respiră prin motive botanice și personaje inspirate de poveștile citite în copilărie. Pentru artistă, spațiul alb este întotdeauna o invitație la coregrafiat pensule și culori pentru ilustrații delicate, cu detalii minuțioase. Pe lângă cele patru cărți pentru copii ilustrate până acum, Cristina colaborează cu publicații online și print, decorează ferestre de librării, pictează pereți și mobilier din ceainării, dar și logo-uri și materiale pentru branduri românești.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1500 de angajați, compania deţine o rețea de 120 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 74 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau pagina de Facebook.

Despre Colorhood:

Cu un portofoliu care a tot crescut în ultimii 4 ani, până a ajuns să numere peste 50 de artiști și 500 de ilustrații una și una, Colorhood.com este o galerie care oferă printuri de artă în ediții limitate, semnate de artiști români. Pasionații de ilustrație și artă contemporană au astfel posibilitatea de a achiziționa lucrări la prețuri accesibile și de a-i susține direct pe artiștii pe care-i îndrăgesc. Ilustrațiile din gallery shop-ul Colorhood.com sunt imprimate pe hârtie fine art textured de 270 g sau pe pânză, prin tehnica de imprimare Giclée, iar calitatea pigmenților asigură o arhivare impecabilă a lucrărilor până la 200 de ani, în condiții optime, ferite de lumina solară directă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.