Programul special de vizitare al Muzeului Antipa in zilele de 23 si 24 ianuarie 2023

0

În zilele de 23 și 24 ianuarie 2023, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a pregătit o surpriză frumoasă tuturor, oferind vizitatorilor săi un program special de vizitare. Astfel, atât luni cât și marți, Muzeul va fi deschis între orele 10:00 și 18:00 (ultimul vizitator va intra la ora 17:00).

Totodată vă reamintim că, până pe 29 ianuarie 2023, vă puteți delecta admirând expoziția temporară de fotografie „SLOVENIA – file din natură”, un proiect organizat în parteneriat cu Ambasada Republicii Slovenia în România.

SLOVENIA – File din natură” ne prezintă o țară cu povești verzi, înconjurată de verdeață oriunde te uiți – spre vârfurile alpine, spre pădurile verzi, spre Marea Adriatică, spre misteriosul peisaj carstic, spre podgoriile sale sau spre Câmpia Panonică.

Cei care ne vor păși pragul vor putea vizita și expoziția temporară „Creaturi ascunse”, care pune la dispoziția vizitatorilor informații despre obiceiurile și principalele caracteristici ale unor animale frapante prin aspectele lor, cum se adaptează ele la mediul înconjurător, rolul pe care-l joacă în ecosistem, precum și modul în care specialiștii le studiază.

Vedetele expoziției „Creaturi ascunse” „demontează” o convingere falsă potrivit căreia „ești puternic dacă ești mare”. Foarte multe viețuitoare, „slabe” în aparență, sunt înzestrate cu o serie de arme și mijloace de apărare cu care, înșelând privirea iscoditoare a dușmanului, scapă de sub urmărirea lui.

Vă așteptăm cu mult drag să ne vizitați!

Sponsor principal: MOL Romania

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.