Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul filmelor cehesti de la festivalul filmului european

2

FESTIVALUL FILMULUI EUROPEAN / 6-30 mai 2010
Programul filmelor cehesti

12 mai / 21h30 / Bucuresti / The Grapes / Noul Cinematograf al Regizorului Roman (Muzeul Taranului Roman – Str. Monetariei 3)
13 mai / 18h00 /  Bucuresti / Wingless / Cinema Studio (Bulevardul Magheru 29)
29 mai / 16h00 / Timisoara / The Grapes / Cinema Studio Eurimages (Str. Nicolaus Lenau 2)

Peste 50 de filme din 28 de tari europene produse in ultimii doi ani vor anima cea de-a XIV-a editie a Festivalul Filmului European. Festivalul va avea loc in Bucuresti, Brasov, Iasi, Tirgu-Mures si Timisoara . Ambasadorul onorific al Festivalului din acest an este regizorul Radu Jude, laureat al Premiului C.I.C.A.E. la Festivalul de Film de la Berlin (2009) si al Premiului FIPRESCI la Festivalul International de Film de la Sofia pentru lungmetrajul „Cea mai fericita fata din lume”.

THE GRAPES  / Glumele si situatiile comice abunda; o vacanta minunata, pur si simplu idilica e pe punctul sa inceapa. Honza este un personaj agreabil si intelligent, un siret neinsemnat. Si-a pus in cap sa-i implineasca bunicului sau bolnav visul de o viata, trimitandu-l intr-o excursie. Facand acest lucru, Honza isi implineste – fara sa stie – propriul vis. Gaseste ceea ce cauta si ceea ce-si dorea. La inceput nu prevazuse asa ceva. Povestea aceasta confirma filozofia conform careia, daca nu ai habar incotro mergi in viata, cel mai bine e sa te intorci la origini.

WINGLESS / „Wingless” was shot in the Prague surrounding. The film focuses on the conflict of the individual between his free will and predestined fate. This dualism, which lies in the foundation of human nature, is expressed in the story through the existence of a supernatural character within a realistic description of the journey of a young man, Josef, through the modern world, and whose tame and emotionally pure soul is forced to confront with temptations and finally carry the burden of responsibility and decision-making.

Pentru mai multe detalii, intrati pe blog-ul www.czech-it.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Programul filmelor cehesti de la festivalul filmului european | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.