Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul de vizitare al Muzeului Antipa în perioada 30 aprilie – 3 mai 2021

0

În perioada Sărbătorilor Pascale, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” oferă vizitatorilor săi un program special de vizitare:

Vineri, 30 aprilie 2021 DESCHIS între orele 09:00 și 18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:00);

Sâmbătă, 1 mai 2021DESCHIS între orele 09:00 și 14:00 (ultimul vizitator intră la ora 13:00);

Duminică, 2 mai 2021ÎNCHIS;

Luni, 3 mai 2021– DESCHIS între orele 09:00 și 18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:00).

În aceste zile vă puteți delecta admirând creații textile inspirate din natură, în expoziția temporară „Imaginează-ți!”, găzduită la Muzeu. Lucrările sunt realizate de studenți ai Departamentului Arte Textile și Design Textil – specializarea Arte Textile Ambientale, din cadrul Facultăţii de Arte Decorative şi Design, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, coordonați de Conferenţiar Univ. Dr. Daniela Frumuşeanu, curatorul expoziției.

Tot acum puteți să studiați comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animală, și să descoperiți frumusețea unică a exponatelor vii din expoziția temporară „Reptilia”, aflată la parterul Muzeului.

Nu sunt specii pe care ați dori să le întâlniți în mediul natural, dar le puteți admira în siguranța expoziției noastre, deoarece aceste vietăți extrem de interesante provin din locuri exotice și greu accesibile nouă. Veți afla informații despre obiceiurile și principalele lor caracteristici, cum se adaptează ele la mediul înconjurător, rolul pe care-l joacă în ecosistem, precum și modul în care specialiștii le studiază.

Vă așteptăm cu mult drag să ne vizitați!

Sponsor principal: MOL România

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.