Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program Seeds for Happiness: concert cu boluri tibetane, tehnici de mindfulness si un an fara regrete

0
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

Concert meditativ cu boluri tibetane, sustinut de JOEL SILVA
Marti 21 ianuarie, ora 20:00
Cost: 30 ron

Bolurile tibetane au un profund efect de armonizare a trupului si a sufletului, conectare la propria respiratie si la senzatiile din corp. Filozofia orientala considera ca omul a fost creat din sunet. Atunci cand fiinta umana este in armonie cu ea insasi si mediul inconjurator, ea este capabila sa traiasca liber si creativ. Bolurile tibetane au un profund efect de armonizare a trupului si a sufletului. Ele produc frecvente intre 2 si 13 hz. care sunt asemanatoare cu frecventele emise de creierul nostru (Alpha, Beta, Delta si Theta), echilibrand emisferele cerebrale.

Practica atentiei constiente prin tehnici de Mindfulness si Meditatie, cu Daniela Andreescu
Miercuri 22 ianuarie, ora 19:00 
Cost: 15 ron (Intrarea libera pentru Membrii Centrului)

Cei care nu au practica meditatiei – postura, modul de dirijare a atentiei, sunt rugati sa vina la ora 18:30 pentru partea explicativa.

Tipurile de meditație propuse de Daniela Andreescu provin atât din tradiții contemplative (buddhism), cat si din metode moderne de dezvoltare personala. Pot fi practicate cu efecte benefice pentru cultivarea calitatilor mintii, reducerea stresului si creșterea calitatii vietii, independent de religia sau calea spirituala a fiecaruia.

La aceste intalniri sunt bineveniti atat cei care au deja o practica a meditatiei, cat si cei care nu au avut un contact direct cu exercitiul meditatiei si doresc sa exploreze un posibil inceput.

Cinemateca filmelor alese – Film documentar „Pestera cainelui galben”
Joi 23 ianuarie, ora 19:00
Cost: 15 ron 

PESTERA CAINELUI GALBEN (Titlul in engleza: The cave of the yellow dog) este un documentar exceptional, filmat in Mongolia, ce relateaza intr-un mod inedit legatura dintre caine si om. O poveste aparent banala, care surprinde cele mai profunde si inocente trairi umane.

Durata: 90 min.
Subtitrare: Romana
Trailer: http://bit.ly/1mauRVB

Workshop „2014 – Un an fara regrete”, cu Raluca Mohanu
Sambata 25 ianuarie, intre orele 9:30 – 18:00
Cost workshop: 140 ron/persoana (50% reducere pentru Membrii Centrului)

Iata trei motive pentru care sa participi:
1. Acest curs te va ajuta ca increderea in realizarea proiectelor tale sa fie mai mare decat indoiala. Vei cultiva recunostinta pentru ceea ce exista deja in viata ta si iti vei da spatiu si energie pentru evolutie.
2. Vei avea ocazia sa reflectezi la gradul tau de multumire in legatura cu aspectele principale ale vietii tale. Mai mult, iti vei constientiza dorintele, le vei face memorabile pentru tine si iti vei asuma responsabilitatea realizarii lor.
3. Vei identifica ceea ce este cu adevarat important pentru tine in 2014 si astfel, vei evita amanarea sau distragerea atentiei de la “drumul tau”.

Grup de Studiu
Duminica 25 ianuarie, intre orele 12:00 – 14:00
Cost: 15 ron

Persoana de contact: Prof. Teodoru Ghiondea – 0757.105572, email: abdfqr@yahoo.fr

Opera lui René Guénon constituie „Abecedarul de aur” pentru formarea unei perspective spirituale şi a unei mentalităţi tradiţionale autentice. Acest Grup de Studiu s-a reunit sub indrumarea dlui profesor TEODORU GHIONDEA si se desfasoara in perioada octombrie 2013 – iunie 2014 la Centrul Seeds for Happiness.

Modul în care este caracterizată de către Mihail Vâlsan – discipolul şi continuatorul activităţii spirituale a Maestrului, împreună cu Vasile Lovinescu – demonstrează în mod evident dublul rol al acesteia:

„Busola infailibilă”: viziune metodologică tradiţională veritabilă pentru cunoaşterea oricărei tradiţii particulare, ca fiind parte integrantă şi aspect particular al Tradiţiei primordiale; abordare doctrinară esenţială în vederea constituirii unei elite intelectuale autentice, pertinente şi eficace în planul acţiunii spirituale şi culturale.
„Cuirasa impenetrabilă”: posibilitatea asumării unei asemenea viziuni şi mentalităţi pentru orientarea şi eliminarea aspectelor negative ce decurg din caracterele unei istorii crepusculare, finale pe care o trăim în momentul de faţă, având şi rolul de a apăra şi conserva rezultatele cunoaşterii metafizice autentice, precum şi „integritatea” celor care fac parte din elita intelectuală sau sunt numai în situaţia de aspiranţi.


Participarea la evenimentele organizate de Centrul Seeds for Happiness se face pe baza de inscriere prealabila.

Detalii de contact:

CENTRUL SEEDS FOR HAPPINESS

Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.3374822
Mobil: 0721.269590
Email: info@seedsforhappiness.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.