Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PROGRAM Roaba de cultura in Herastrau,14-16 Septembrie 2012

0

“Cultura înseamna dezvoltarea perfecta si egala a omului în toate privintele.”- John Burroughs

Roaba de cultura iti pregateste saptamana aceasta un weekend plin de relaxare, dans, sport, concerte si filme. Ameninta ploaia ca ne strica planurile dar nu ne lasam batuti! Chiar daca ne strica distractia acum, recuperam saptamana viitoare si ii facem in sac.

Vineri de la ora 17:00, Laura Prodan ne ajuta sa ne relaxam si sa scapam de energiile negative. Voia buna continua cu un curs de Kick Box adus de World Class Romania iar de la ora 20:00 Alexandru Dan si Tamara Barsan ne incanta cu melodii alese.

Sambata de dimineata, World Class Romania a pregatit ceva special. Cursul de Zumba adus de ei o va avea invitata speciala pe Roxana Ionescu. Tot in pasi de dans ne miscam si de la ora 16:00. Atelierul Creativ ne invata dansuri scotiene. Incepand cu ora 19:00, Marcian Petrescu si Trenul de noapte ne sunt din nou alaturi.

Duminica, de la ora 16:00, invatam dansuri aromane la Atelierul creativ. Trupa FREEZE, ne aduce zambetul pe buze la teatrul de improvizatie. De la ora 20:30, vizionam filmul Operatiunea “Monstrul”, in regia lui Marcus Manole.

Va asteptam sa ne distram si sa dansam la Roaba de cultura!

PROGRAM Roaba de cultura 14-16 Septembrie 2012

Vineri 14 septembrie

17:00 Terapie de relaxare cu Laura Prodan

19:00 Kick Box cu Alexandra Anastasiu – World Class Romania

20:00 Acoustic cover band – Alexandru Dan si Tamara Barsan

 

Sambata 15 septembrie

10:00 Zumba cu Adriela Morar/Cornelia Condeescu si invitata speciala Roxana Ionescu – World Class Romania

16:00 Atelier creativ: Dansuri scoțiene

19:00 Marcian Petrescu si Trenul de noapte

Duminica 16 septembrie

16:00 Atelier creativ: Dansuri aromâne

18:00 Teatru de improvizatie – trupa FREEZE

20:30 Operaţiunea „Monstrul”, Film 1976, Regia: Marcus M.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.