Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program Roaba de cultura, 8 – 9 august

0

In acest weekend, la Roaba de Cultura, impreuna cu revista Pap tot, invatam, in cadrul evenimentului „Mama activa, copil sanatos”, ca stilul de viata sanatos se invata din copilarie, iar miscarea in aer liber este, alaturi de alimentatia echilibrata, unul din pilonii de rezistenta ai acestuia.

Pe inserat, ne distram si relaxam cu Alexandru Marinov, la o petrecere de Pickup& Vinil Mix, iar dupa 22:00, ne intalnim cu Marele Gatsby:).

Duminica, avem workshop-uri pentru copii, ateliere de dezvoltare spirituala si incheiem cu doua super filme: Un gangster la psihiatru (1999) și MoneyBall (2011)

Programul, pe ore, este mai jos:

Sambata 8 august

9.30 -12.00 – Mama activa, copil sanatos, un eveniment realizat in parteneriat cu revista Pap tot

9.40 – ”Get in Shape ” – repriză de mișcare în aer liber pentru toți participanții la eveniment – cu antrenorii de la Aviatiei Wellness Center

9.40 – „Bebelușii veseli” – repriză de gimnastică pentru copii mici de 0-12 luni, desfășurată sub îndrumarea unui Kinetoterapeut de la Baby Spa

10.20 – Kids Summer Contests – concursuri sportive, de îndemânare și de perspicacitate pentru toți copiii desfășurate împreună cu trupa TziTzi Poc.

11.30 – „Picnicul sănătos” – concurs la care va fi premiată cea mai sănătoasă gustare de picnic

11.45 – Tombola Voinicilor

19.30 Proseco Saturday Night – Pickup& Vinil Mix cu Alexandru Marinov

22.30 Film, The Great Gatsby (2013)

Duminica 9 august
17.00- 20.00 Creative corner
/ Spectacol pentru copii, Omida colorata cu DanaPredu
/Workshop de dezvoltare personala sustint de Miky Doican

18.00 Worshop, Economie circulara, sustinut de Quib.ro
19.00 Autocunoastere si Armoniazare sustinut de centrul SOLISIS
22.30 Film, Un gangster la psihiatru (1999)

00.30 Film, MoneyBall (2011)

Afis Roaba de Cultura 8-9 august

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.