Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PRIN PAGINILE UNOR EXPOZIȚII -un proiect dedicat cititului în aer liber – Eveniment la Muzeul Colecțiilor de Artă

0

Vara aceasta, Muzeul Național de Artă al României vă invită să vă relaxați răsfoind pagini despre expoziții din anii anteriori. Expozițiile se închid, albumele rămân.

O parte dintre albumele muzeului este pusă la dispoziția publicului în curtea Muzeului Colecțiilor de Artă în fiecare weekend, începând cu cel care urmează, iar selecțiile de albume vor fi altele săptămână de săptămână.

Sâmbătă, 7 august și duminică, 8 august 2021, între orele 10 – 18, veți putea răsfoi relaxați, la o umbră răcoroasă, în preajma fântânii din curtea Muzeului Colecțiilor de Artă, 12 albume pe teme precum: arta iubirii (Ars Amandi), artiși români care au pictat în Franța (Călătorie în Bretania), fascinanta cultură japoneză (Colectia de Gravură Japoneză – Imagini ale Lumii Trecătoare) sau despre cel mai mare colorist român în albumul Ștefan Luchian, maestrul graficii românești.

Acest proiect s-a conturat ca urmare a dorinței de a deschide muzeul ca pe o carte, dorință desprinsă din ideile venite atât dinspre muzeu către public, dar mai ales dinspre public către noi. Suntem atenți cu ceea ce-și dorește vizitatorul nostru și, în contextul acestei pandemii, venim cu ideea de a invita publicul la un respiro de vară, în curtea Muzeului Colecțiilor de Artă, explică directorul general, Călin Stegerean.

Așadar, vă invităm la o călătorie printre filele albumelor muzeului pentru a vă reîntoarce la expozițiile noastre din trecut. Cărțile, albumele vor putea fi consultate în plină natură, chiar în centrul Bucureștiului, la „o plimbare distanță”, pe Calea Victoriei nr. 111. Mai mult, titlurile prezentate vor putea fi achiziționate cu un discount de 20% și 50%, de la magazinul Muzeului Colecțiilor de Artă.

Deschidem curtea muzeului și cărțile sale pentru toți cei care caută un loc de relaxare.

#PrinPaginileUnorExpoziții #FiledeMuzeu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.