Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul concurs de ciclism feminin din România!

0

Fetele cuceresc șoseaua la Road Grand Pink – primul concurs de ciclism feminin din România.

Road Grand Pink este primul concurs de ciclism feminin de șosea din România și va avea loc pe  26 Aprilie 2015 în Otopeni. Evenimentul este dedicat în exclusivitate femeilor și promovează un nou concept de competiție: distracție și voie bună pentru ciclistele începătoare și provocare pentru cele avansate.

Afis_RGP

Concursul este organizat de o echipa de cicliste pasionate. Fetele știu ce înseamnă participarea la concursurile de masă cu avantajele și dezavantajele lor: „Nu ne dorim și nu avem nevoie de condiții aparte, dar ne place să ne simțim speciale! Vrem să le oferim ciclistelor începătoare un mediu compețitional sigur, iar celor avansate oportunitatea de  a-și demonstra aptitudinile.”.

Traseul concursului este de tip circuit urban, o tură având aproximativ 3,2km. Participantele pot alege intre doua variante – patru ture pentru incepatoare sau opt ture pentru amatoare si elite. RGP încurajează și participarea micilor cicliste, dedicându-le două variante de concurs – individual sau în echipă cu un adult. Mentionăm că pe durata întrecerii, traficul rutier va fi complet restricționat pe toată lungimea traseului.

Înscrierile se deschid pe 15 Februarie 2015, online pe site-ul www.roadgrandpink.ro.

Pentru detalii, noutăți și multe surprize, urmăriți pagina oficială a evenimentului –www.facebook.com/RoadGrandPink.

Eveniment organizat împreuna cu BikeXpert Racing Team și Hai cu Bicla, bucurându-se de susținerea  Primăriei Otopeni.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.