Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primăvara începe cu MATERIA

0

40 de designeri care realizează creații din piele își dau întâlnire la cea de-a doua ediție a târgului de design contemporan în piele, MATERIA, pe 4 și 5 martie, la Grand Hotel du Boulevard, în București.

afis MATERIA

Lansat anul trecut, în toamnă, MATERIA a fost un succes complet – de public, designeri, buyeri și presă. Concluzia: în primul weekend al lunii martie designeri și branduri românești se reunesc din nou, pregătiți să expună și să lanseze noile tendințe în materie de genți, haine, pantofi și accesorii din piele.

“Prima ediție Materia a confirmat o idee pe care am dospit-o doi ani: comunitatea creativilor în piele are nevoie de un târg concept, specializat, menit să susțină designul si producția românească. Coagularea lor pentru două zile în același spațiu și expunerea la un public numeros, curios și dornic să cumpere produse de calitate realizate local a validat MATERIA ca eveniment necesar, excelent primit de publicul nostru. Ne propunem în continuare o creștere organică, pe principii de selectivitate creativă.” declară Dan Piersinaru.

În premieră la această ediție MATERIA inaugurăm premiul ELLE – Best Leather Designer, acordat de editorii revistei ELLE pentru cea mai inovatoare colecție, care constă în promovare în mediile online Elle; Department Store by ELLE – Best Brand este un alt premiu proaspăt inițiat, care constă în listarea brandului și a creațiilor sale pe DepartmentStore.ro, în cadrul selecției curatoriate de editorii ELLE.

O altă noutate este inițierea secțiunii Selected by…  realizată, la această ediție, în parteneriat cu Molecule F; alegerea va merge către cei mai bussiness oriented designers, iar unul dintre acestia va fi, pentru o lună, parte din brandurile prezente în magazinul Molecule-F din București.

Diana Enciu & Alina Tănasă – Fabulous Muses, un nume bine-cunoscut în lumea influencerilor din online, vin la Materia sâmbătă, pe 4 martie, să-și aleagă preferații, care vor fi astfel incluși în deja cunoscuta categorie “Recomandat de…”.

Despre MATERIA

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea. MATERIA este un eveniment independent, de sine stătător, unde participarea se face pe bază de selecție.

Orar MATERIA:

Sâmbătă 4 martie: 11.00 – 20.00

Duminică 5 martie:  11.00 – 20.00

*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Auzit la: Radio Guerilla

Parteneri media: Elle, Department Store by ELLE, Molecule-F, Glamour, Life.ro, Igloo, The Institute, IQads, Designist, BucharestGentlemanMagazine, art7.fm, SensoTv, Vocea.biz

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.