Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Previziuni de la speakeri vizionari la cea de-a 6-a ediție TEDxBucharest

0

Cea de-a șasea ediție a conferinței TEDxBucharest, organizată sub licență TED, are loc pe 22 noiembrie, la Auditorium Pallady. La evenimentul de anul acesta se vor reuni pentru a arunca o privire în viitor 15 speakeri și performeri români și internaționali venind din țări precum Spania, Norvegia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Publicul va fi încântat cu previziuni din domenii precum Cercetare, Tehnologie, Industrii creative, Implicare Socială, IT&C, Genetică, HR.

Poster TEDxBucharest 2014

Printre speakerii TEDxBucharest 2014 se numără:

  • Antoanella Broglia este consultant Infonomia, organizator TEDxMadrid și ambasador Ashoka Spania. Cu o experiență de 30 de ani în marketing și publicitate, Antoanella colaborează în prezent cu Infonomia pentru dezvoltarea unor strategii inovatoare de business.
  • Ioana Calen este Managing Partner și fondator Modulab, o platformă inter-disciplinară care promovează cercetarea și dezvoltarea noilor metode și tehnologii de exprimare umană în cadrul artei și a industriilor creative.
  • Ioana Cozmuță oferă expertiză și susține Portalul Spațial NASA precum și Biroul Comercial Spațial în dezvoltarea și aplicarea de simulări și modele pentru comercializarea inovatoare a spațiului cosmic.
  • Dr. Daniel Marcu, Project Leader & Research Professor – University of Southern California, este o autoritate în NLP (natural language processing) și un antreprenor de succes. A fondat Language Weaver, o companie construită în jurul unui software de traducere automată.

TEDxBucharest (photo2)

„Cu tema de anul acesta, “Future Spoiler”, asteptăm să atragem peste 700 de fani TEDx dornici să fie inspirați de previziunile speakerilor noștri. Suntem norocoși să ne adresăm în fiecare an unui public educat, pasionat de evoluția tehnologiei, mereu conectat și interesat de viitoare trenduri. Având un public cu așteptări atât de mari, am invitat și la ediția din 2014 speakeri motivaționali cu povești de succes ce-i vor determina pe cei din public să-și ia soarta în propriile mâini”, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2014.

Respectând formatul evenimentelor TEDx din întreaga lume, fiecare dintre speakerii prezenți la TEDxBucharest va ține un discurs de maximum 18 minute, majoritatea acestor discursuri fiind susținute în limba engleză. Toate prezentările din cadrul evenimentului vor fi disponibile ulterior pe o platformă video.

Înscrierile se pot face pe site-ul TEDxBucharest (www.tedxbucharest.ro), până la data de 21 noiembrie 2014. Prețul unui bilet anul acesta este de 55 de euro (dacă este achiziționat înainte de 14 noiembrie) și 70 de euro (după 14 noiembrie).

TEDxBucharest (photo3)

Printre partenerii care susțin ediția din 2014 a evenimentului se numără BRD – Groupe Societe Generale, AllWaysFWD, FotografulTau, FabLab, Contego Coffee, QZine, Mind Treat Studios, Mercury360, Inversee, Themefuse, Zece și Fii, Adevărul Holding, mediaTRUST, România Pozitivă, Romania-Insider, CityCompass precum și Digi24 ca partener media strategic.

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtășesc o experiență tip TED. TEDxBucharest s-a alăturat inițiativei internaționale încă de la început, din 2009, când au luat naștere și conferințele locale din întreaga lume.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.