Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prânz caritabil cu o personalitate #4. GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

0

În luna mai, Merci Charity Boutique (MCB) împreună cu Acuarela Bufet organizează Charity Lunch #4 – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

Miercuri, 27 mai, două persoane pot lua prânzul cu Irina Margareta Nistor “vocea filmelor”, critic de film, traducător.  Timp de 2 ore, Irina Margareta Nistor va povesti lucruri inedite de la invidiatul şi selectul festival de la Cannes la prânzul la care, pentru o donaţie, două persoane au ocazia să o cunoască. Cu fondurile obținute prin donația participanților, vom începe proiectul Zâna Merciluță şi la Constanţa în colaborare cu Centrul Medical de Zi Focus.

Charity Lunch #4

Zâna Merciluţă este proiect MCB ce oferă tratament stomatologic gratuit copiilor cu afecţiuni oncologice și unor cazuri sociale.

Dacă vrei să iei prânzul cu Irina Margareta Nistor, sună la 0752.593.736 / 0726.008.152. Maxim două locuri disponibile.

Invitații din primele trei ediţii au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole şi jurnalistul Alex Dima.

MCB este o organizație nonprofit ce a înființat primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare: Zâna Merciluță (asigurăm tratament stomatologic atât copiilor cu afecţiuni oncologice cât și copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM – cultură pentru copii (interacțiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturală), Îndrăznește să visezi (proiect adresat copiilor aflați într-un stadiu avansat al bolii, cărora le îndeplinim un vis/o dorință), Mâine pentru copii ( susținerea unor copii foarte talentați).

Acuarela Bufet este o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.

Info și Rezervări la prânzul caritabil: 0752.593.736 / 0726.008.152

Fb:/mercicharityboutique

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.