Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prânz caritabil cu o personalitate #11

0

GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

În luna octombrie, Merci Charity Boutique organizează Charity Lunch #11 – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

afis-charity-lunch-11

Marți,  4 octombrie, două persoane pot lua prânzul cu BOGDAN NAUMOVICI, făcând o donație către asociație.  Bogdan împlinește anul acesta 20 de ani de când face publicitate. A obținut peste 150 de premii de creație, atât local cât și internațional, iar agenția pe care a condus-o a câștigat titlul de agenție a anului în România timp de 5 ani consecutiv. Acum, Bogdan Naumovici conduce agenția 23 Communication Ideas, pe care o definește ca un shop de idei și unde preferă să lucreze cu antreprenori, este producatorul spectacolului „Improvshow cu Mihai Bobonete”, directorul artistic al festivalului Heyday, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România, posesor pasionat de Harley, toboșar în Trupa 23, instructor de tir și tatal lui Robert, un adolescent de 17 ani cu care reușește să se înțeleagă foarte bine:)

Fondurile obținute din donația participanților susţin achiziția de rechizite pentru copii, cazuri sociale de la sat.

Invitaţii din primele 10 ediții au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole, jurnalistul Alex Dima, criticul de film Irina Margareta Nistor, actriţa Oana Pellea, doctorul Raed Arafat, CEO Google România  – Dan Bulucea, regizorul Nae Caranfil, Andreea Marin și realizatorul TV Cabral.

Prânzul este oferit de Osteria Ciao Niki (str. Mihai Eminescu, nr. 90).

Info şi rezervări la 0752.593.736/ 0726.008.152.  

MCB este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare:

  • Proiecte de sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate).
  • Proiecte de educaţie: MERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.