Poveștile fascinante se descoperă la MiniStory: târg online de carte pentru copii

0

Din 28 noiembrie până în 5 decembrie, copiii întreabă, iar scriitorii răspund, la MiniStory: târg online de carte pentru copii, realizat în colaborare cu editurile Arthur, Humanitas Junior, Polirom Junior, Univers, Cartier.

Facem cunoștință cu Regele Piticuț. Alergăm printre petarde și pocnitori sau explorăm tărâmuri cu povești uitate. Călătorim în viitor cu Zmeu Robot și plecăm în expediții ca să descifrăm mistere. Citim anunțuri hazlii sau ne însoțim cu trei prieteni plimbăreți. Ne cufundăm în universuri pline de fantezie și umor sau ne îndulcim în cofetărie. Găsim soluții pentru o lume mai bună. Învățăm o groază de lucruri noi despre ultimii dinozauri. Ne imaginăm că degetele de la mâini sunt personaje pline de poezie. Întâlnim o buburuză fără buline. Ne trezim într-un oraș în care cresc borcane cu dulceață în copaci. Parcurgem o istorie cu gust de kiwi. Dăm peste un Moș Crăciun care se poartă ciudat. Și mai ce? Și mai ce?

Continuarea? La MiniStory, cu: Radu Vancu, Florin Bican, Bianca Partenie, Dorothea Ko., Ioana Nicolaie, Ionela Hadârcă, Augustin Cupșa, Carmen Tiderle, Lavinia Braniște, Irina Dobrescu, Alec Blenche, Cristian Ciobanu, Adina Rosetti, Diana Geacăr, Robert Șerban, Ioana Chicet-Macoveiciuc.

PROGRAM:

Marți, 28 noiembrie

17:00 Radu Vancu în dialog cu Amilin Teodora Mitu

18:30 Florin Bican în dialog cu Ștefan Matei Marinescu

Miercuri, 29 noiembrie

19:30 Bianca Partenie în dialog cu Ștefania Ion

Joi, 30 noiembrie

17:00 Dorothea Ko. în dialog cu Alexandru Lucan – Arjoca

 

Vineri, 1 decembrie

17:00 Ioana Nicolaie în dialog cu David Nica

19:00 Ionela Hadârcă în dialog cu Sofia Ciobanu

 

Sâmbătă, 2 decembrie

11:00 Augustin Cupșa în dialog cu Amilin Teodora Mitu

16:00 Carmen Tiderle în dialog Karina Burciu

Duminică, 3 decembrie

11:00 Lavinia Braniște în dialog cu Teodora Berica

12:00 Irina Dobrescu în dialog cu Alexandru Lucan-Arjoca

17:00 Alec Blenche în dialog cu Filip Anton

 

Luni, 4 decembrie

11:00 Cristian Ciobanu în dialog cu Victor Berica

16:00 Adina Rosetti în dialog cu Sofia Mincă Borțun

18:00 Diana Geacăr în dialog cu Clara Boacnă

Marți, 5 decembrie

18:00 Ioana Chicet-Macoveiciuc în dialog cu Filip Anton

19:00 Robert Șerban în dialog cu Amilin Teodora Mitu

Parteneri media: Itsy Bitsy, De Basm, Parentropolis, SmartKid, Spotmedia

Despre Cărturești

Cărturești este prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000 și dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Devenit cel mai important lanț de librării de pe piața din România, Cărturești are în prezent spații în majoritatea orașelor mari din România, precum și două spații în Chișinău, care redefinesc ideea de librărie. Printre librăriile flagship ale brandului se numără Cărturești Carusel, inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, Cărturești Verona, cel mai mare spațiu dedicat lecturii și ofertei de carte din București sau Cărturești Modul, o librărie de cultură vizuală care aduce în plus o grădină interioară și un spațiu care găzduiește săptămânal evenimente culturale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.