Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plantare pomi Intrarea Violoncelu​lui – prima cladire reciclata creativ din Bucuresti

0
Plantare pomi Intrarea Violoncelu​lui – prima cladire reciclata creativ din Bucuresti

Reciclare Creativă a pornit de la ideea de comunitate şi a crescut din pasiune, a trecut chiar şi oceanul la New York pentru a inspira alţi tineri în spiritul economiei verzi.

Cu energia pe care ne-o daţi pornim un proiect şi mai ambiţios: Intrarea Violoncelului – un spaţiu de manifestare culturală şi expresie urbană (re)creativă; un spaţiu care va contura fizic comunitatea de reciclare creativă în România.

4E vorba de un teren de 270 mp pe care îl avem la dispoziţie pentru a construi prima cladire din materiale reciclabile din Bucureşti şi pentru a amenaja grădina cât mai creativ. Primăvara construim şi vara lucrăm, transformăm şi arătăm cât de wow e reciclarea creativă pe văzute şi pipăite.

Asa ca am trecut la etapa 1 – plantarea de pomi fructiferi! Ne-am zis ca fie ploaie, fie vant sau chiar ninsoare, nimic nu ne poate sta in cale sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus. Si asa a si fost. Nici chiar fulgii de zapada care incepusera sa cada nestingheriti chiar in dimineata plantarii nu ne-au intimidat.  Pana si soarele s-a indurat pana la urma de noi facandu-si aparitia cu cate-o raza, doua…

Ajunsi la fata locului ne-am pus pe treaba. Cei de la Asociaţia 20 pentru Cungrea ne-au dat în dar pomi fructiferi, butaşi de viţă și tuia, iar cu ajutorul celor de la Baumax ne-am putut duce misiunea de plantare la îndeplinire fiindcă am avut uneltele necesare. Am masurat, am greblat, am sapat, si am udat dupa care am trecut la plantare. Peste cativa ani vom putea savura un fruct la umbra unui copacel plantat chiar de noi:)

Stati pe faza caci vom avea nevoie de suportul vostru si la etapele urmatoare!

Mai multe informatii pe reciclarecreativa.ro/plantare-pomi-intrarea-violoncelului

1

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.