Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plantare: 1.000 de stejari în Pădurea Băneasa!

0

Cea mai mare cursă de alergare trail pe care o organizăm anul acesta aduce și cea mai mare acțiune de plantare a anului, în Pădurea Baneasa. Partenerul nostru, Greenfield, plantează în ziua de dinaintea cursei, chiar pe „locul nostru de joacă, câte un stejar pentru fiecare alergător din concurs.


Avem nevoie și de ajutorul tău și, de aceea, te invităm pe 8 Decembrie să participi ca voluntar la acțiunea de plantare.

Înscrie-te aici și hai sa dovedim că iubim pădurea și că ne pasă.

Felicităm Greenfield pentru inițiativă și sperăm să devină obișnuință pentru toate evenimentele viitoare din Pădurea Băneasa. Greenfield asigură ceaiul cald, puieții și uneltele de lucru, iar un specialist Romsilva București ne va asista pe toată perioada plantării puieților. Tot ce trebuie să faci este să te echipezi potrivit unei astfel de activități (mănuși, cizme, haine potrivite cu temperatura de afară).

Cand: Sâmbătă, 8 Decembrie, ora 10:00
Unde: Pădurea Băneasa, pe Strada Padina, aici

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.