Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 230 de posturi oferite la Bursa Locurilor de Muncă – București

0

La Bursa Locurilor de Muncă – București, eveniment organizat de Fundația Motivation România împreună cu partenerii săi, au participat un numar de 16 companii din domenii diverse, precum retail, logisitică, servicii, producție, protecție si pază, vânzări.

Numărul total de locuri de muncă puse la dispoziîia beneficiarilor de către aceste companii a fost de 237.

“Bursa Locurilor de Muncă – București este numai o componentă din cadrul proiectului “Parteneriat pentru ocupare în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est. Beneficiarii prezenti astăzi la acest eveniment au fost în prealabil consiliați și au urmat programe de formare profesională, astfel încât, odată ajunși în fața angajatorilor, să răspundă în mod optim cerințelor acestora. In 2015, vom mai organiza un număr de patru astfel de burse, in București, Constanța, precum și în alte orașe din regiunea Nord-Est”, a declarat Elena Filip, Manager de proiect – Fundația Motivation România.

IMG_0027

Candidații participanți la eveniment beneficiază de servicii de suport pentru căutarea unui loc de muncă și angajare oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est”, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013 și se desfășoară în perioada 31 martie 2013 – 30 septembrie 2015.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.