Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru prima dată, MEDIAŞ CENTRAL EUROPEAN FILM FESTIVAL „7+1” meceff.ro AJUNGE ȘI LA BUCUREȘTI cu o retrospectivă a festivalului de la Mediaș

0

Programul a fost extins pentru perioada 24 – 27 septembrie 2015, la Muzeul Municipiului București și la Muzeul Țăranului Român.
mecef

La București va fi prezentat filmul câștigător al marelui premiu, o selecție de capodopere cinematografice dedicate comemorării centenarului Primului Război Mondial, un program de filme clasice în limba idiș restaurate și trei expoziții de fotografie și afișe pe tema Marelui Război.

Aflat la a V-a ediție, MeCEFF „7+1” este unicul festival de film competitiv, consacrat cinematografiilor ţărilor din perimetrul “Europei Centrale”, dar care, începand cu ediția a IV-a, 2014, are și o abordare tematică. Astfel, ediția a V-a desfașurată la Mediaș, între 01 și 05 septembrie, a inclus o serie de creatii valoroase ale unor cineasti celebri, avand ca punct central Primul Război Mondial ; patru colocvii susținute de specialiști de talie europeană, expoziții de fotografie și afișe pe tema Marelui Război, un program axat pe țara invitată special în această ediție, Franța, precum și filme din selecția Președintelui festivalului, reputatul regizor Radu Gabrea.

Program MECEFF “7+1” la București
meceff.ro/program-meceff-2015
Locația: Muzeul Municipiului București, Palatul Suțu
B-dul Ion C. Brătianu nr. 2, București

24 septembrie

16:30 Iluzia cea mare / La Grande illusion – Franța, 1937 / 109’

18:45 Read & Screen

19:15 Oraşul câinilor / White God – Ungaria-Germania-Suedia, 2014 / 119’

25 septembrie

16:30 Nimic nou pe Frontul de Vest / All Quiet on the Western Front – SUA, 1930 / 127’

18:45 Read & Screen

19:15 Munţi în flăcări / Moutains on Fire – Germania-Franța, 1931 / 98’

26 septembrie

16:00 Parada cea mare / The Big Parade – SUA, 1925 / 151’

18:45 Read & Screen

19:15 Cărările gloriei / Paths of Glory – SUA, 1957 / 88’

27 septembrie

16:00 Adio, arme / A Farewell to Arms – SUA, 1957 / 146’

18:45 Read & Screen

19:15 Pentru ţară şi rege / King & Country – Marea Britanie, 1964 / 83’

Bilete la intrare si pe eventim.ro: 10 lei/film; 15/zi sau 50 lei tot festivalul.

FILME CLASICE ÎN LIMBA IDIȘ, RESTAURATE

Locația: Cinema Muzeul Țăranului, Studioul Horia Bernea
Muzeul Țăranului Român
Strada Monetăriei 3, Sector 1, București

24 septembrie

17:00 Orfanul Viu / The Living Orphan – SUA, 1937 / 97’

25 septembrie

17:00 Unchiul Moise / Uncle Moses – SUA, 1932 / 87’

Angajare de Cantor / A Cantor on Trial – SUA, 1931 / 10′

26 septembrie

17:00 Pețitor American / American Matchmaker – SUA, 1940 / 87’

27 septembrie

16:00 Amantul soției sale / His Wife’s Lover – SUA, 1931 / 80’

17:30 Cinematograful idiș / The Yiddish Cinema – SUA, 1991 / 60’

Bilete la intrare și pe eventbook.ro: 10 lei/film; 15/zi sau 50 lei tot festivalul.
MECEFF “7+1” – Mediaş Central European Film Festival “7+1”este organizat de Ecran Cinema Management; Primăria Municipiului Mediaş prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret; Ministerul Culturii; CNC; ICR; A.D.I. Regiunea Tarnavelor
Website: meceff.ro
Facebook: facebook.com/MeCEFF

Parteneri principali: LUXTEN, ROMGAZ, KROMBERG & SCHUBERT
Suporteri: BACHMANN, Federația Comunităților Evreiești din România, Jidvei, Hotel Traube, Meditur
Cu sprijinul: Forumului Cultural Austriac, Centrului Ceh, Institutului Francez în București, Ambasadei Frantei în Romania, Institutului Polonez din București, Institutului Maghiar din București, Ambasadei Republicii Slovace în România, Ambasadei Republicii Slovenia în România, Asociatiei Euro Fest, Muzeului Municipiului București, The National Center for Jewish Film, Asociatiei Culturale Replika, Muzeului Taranului Roman.
Parteneri media: Observator Cultural, AaRC.ro, Cinemagia, Film New Europe, Radio Romania București fm, ArtActMagazine, Bursa, Liternet, CineFan.ro, Blog de Cinema, CinemaRx, revistatango.ro, calendarevenimente.ro, Nova TV, Radio Mediaș 725, Monitorul de Mediaș, Mediaș News, Mediaș News Blog, Feri Teglas Blog, movienews.ro, înfestival.ro, CasianSoneriu.ro, Mediașlive.ro, obiectivmedia.ro, Sibiu 100%

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.