Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pana in 7 noiembrie te poti inscrie la Career Innovation Week

0

 Ultimele zile in care te poti inscrie la Career Innovation Week

In perioada 13-16 Noiembrie 2012, la Hotel Caro Bucuresti, are loc a doua editie a proiectului Career Innovation Week. Evenimentul are loc in fiecare toamna, iar timp de 4 zile reuneste absolventi si masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala.

Pentru a aplica la sesiunile de cariera din cadrul evenimentului Career Innovation Week, tinerii pot aplica pana pe 7 noiembrie pe www.hipo.ro

In cele 4 zile ale evenimentului, 200 de tineri selectati vor avea acces la workshop-uri si studii de caz si vor putea sa discute cu reprezentantii unora dintre cele mai bine cotate companii de pe piata, din patru domenii de activitate:

Finance&Banking – Marti, 13 noiembrie
Sales&Marketing – Miercuri, 14 noiembrie
IT&Telecom – Joi, 15 noiembrie
Research & Engineering– Vineri, 16 noiembrie

Printre companiile participante la cea de-a doua editie a evenimentului se numara: BRD Groupe Société Générale, Philip Morris, Cegeka, Endava, IBMContact Singapore, BCR.

IBM va sustine in cadrul evenimentului Career Innovation Week un workshop ”Blue IT Opportunities in IBM” unde vor fi prezentate programele de internship deschise de companie si vor fi detaliate etapele de dezvoltare in cadrul IBM. Programul de internship va incepe in luna noiembrie, iar o parte dintre aplicanti vor fi selectati in urma evenimentului Career Innovation Week.

Compania Philip Morris va sustine workshop-ului “What is takes to be a successful markeeter” care va oferi tinerilor sansa de a interactiona cu profesionisti din cadrul companiei, specialisti in marketing pregati sa impartaseasca din experienta si cunostintele proprii. In cadrul workshopului, tinerii se vor confrunta cu situatii de business si vor invata cum le pot rezolva.

BRD – Groupe Société Générale, a doua banca din Romania dupa totalul activelor, isi doreste sa intalneasca la evenimentul Career Innovation Week studenti cu profil economic si tehnic, cu rezultate foarte bune in domeniul in care studiaza, implicati in activitati extracurriculare si pasionati de industria financiar-bancara. In cadrul evenimentului compania va sustine studiul de caz – BRD Study Case Challenge unde tinerii vor avea sansa sa puna in practica creativitatea, abilitatile de analiza si mai ales cunostintele privind produsele si serviciile bancare.

“Endava ofera in momentul de fata o serie de oportunitati atat pentru candidatii entry level cat si pentru persoanele aflate la un nivel seniorial de experienta. Pana la sfarsitul anului viitor Endava isi propune angajarea a cel putin 250 de persoane in Bucuresti pe diverse pozitii precum: Software Developer,  Automation Tester, Manual Tester, Business Analyst, Project Manager, Software Architect, System Analyst” a declarat Alexandra Covaci, Recruitment Manager, Endava.

Pana pe 7 noiembrie, tinerii cu potential de dezvoltare sunt asteptati sa se inscrie pentru una dintre zilele Career Innovation Week pe www.hipo.ro

Career Innovation Week este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Consulting Days.

Evenimentul este sustinut de partenerii media: Cariere, 24FUN, 9am, Metropotam, PlayTech.ro, Start UB, ISIC.ro, Wall-street, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, BankingNews.ro, Markmedia.ro, BestResource si Educativa.

Career Innovation Week este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions  sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, publicatiile anuale Ghidul Angajatorilor si portalul de cariera www.hipo.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.