Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pădurea cu legume deschide porțile către comunitatea bucureșteană!

0

3,2,1, Acțiune! ….Am deschis porțile fermei Pădurea cu legume pentru iubitorii de natură și implicare comunitară!

Posibilitățile de implicare corporate sunt:

Puteți comanda la birou legume proaspete crescute ecologic. Pentru birourile din nordul Bucureștiului putem livra indiferent de cantitate iar pentru restul adreselor comanda minimă este de 20 kg.

În prezent putem distribui castraveți, la preț de 4 lei/500 gr. Pregătim în continuare producția de roșii, fasole verde, ardei, vinete, pătrunjel, țelină, și câte și mai câte.

▪           Sesiuni U Pick (culegi tu sau cumperi proaspăt cules): Fie că vii cu colegii sau cu familia programul pentru sesiunile U Pick este:

▪           în fiecare marti și joi 18.00 – 20.30

▪           în fiecare sâmbătă 10.00 – 12.00. Sâmbăta, partenerii noștri organizează ateliere educaționale pentru copii cu un cost de 25 lei.

▪           Voluntariat corporate: într-un cadru plin de verdeață și de zumzetul naturii vom organiza fel de fel de activități de voluntariat și implicare corporatistă: amenajare și estetizare spațiu de recreere și grădinărit. Contactați-ne și dedicăm o zi echipei tale!

▪           închiriere spațiu pentru evenimente corporate: Ferma găzduiește un spațiu destinat activităților educaționale care poate fi închiriat pentru evenimente corporate/teambuilding-uri în mijlocul naturii. Contactați-ne pentru o oferta detaliată.

Pădurea cu legume este un proiect al Asociației Pădurea Copiilor, dezvoltat cu sprijinul LIDL România, în beneficiul Colegiului Agricol „Viaceslav Harnaj”. Este o microfermă pentru comunitate care învață și face voluntariat, și o ocazie pentru bucureștenii interesați de agricultură sustenabilă, viață sănătoasă și oportunități de antreprenoriat în domeniul agricultural să își extragă informațiile dorite direct pe teren, prin vizite sau sesiuni de cules legume de sezon.

Vă așteptăm să ne cunoaștem!

Echipa Pădurea cu legume
comunicare@padureacopiilor.ro
0762273778

Harta locației este aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.